Paasactie Wijkgemeente 1 2023


                        


De verkoop van boterschapen voor Pasen is een traditie voor Berkenwoude en de Dorpskerk.
Ook dit jaar willen we deze traditie voortzetten, wederom met een bestellijst.

Op de bestellijst staan uiteraard de ambachtelijk gemaakte boterschapen bovenaan. De lijst is aangevuld met diverse artikelen die u, met de Paasdagen in zicht, zelf kunt gebruiken of als cadeau kunt weggeven.

Download via de link hier uw bestellijst :

Bestellijst Paasactie 2023 Wijkgemeente 1

Op de vervolgpagina treft u verdere gegevens betreffende inleveren van de bestellijst en het afhalen van de bestellingen.
 
Lees meer 

Veertigdagentijd Kalender

Veertigdagentijd 2023

Op deze pagina vind je alle inspiratie voor de Veertigdagentijd 2023, de periode van bezinning voorafgaand aan Pasen. Je vindt hier onder andere de (online) veertigdagentijdkalender, liederen, gebeden, gedichten en artikelen over de Veertigdagentijd.

In 2023 start de Veertigdagentijd op woensdag 22 februari. 

De veertigdagentijdkalender daagt je uit tot bezinning in de veertig dagen op weg naar Pasen. Het thema van de kalender is 'Uit liefde voor jou - ontvangen en delen'.

Lees meer 

Terugblik Gemeenteavond 13-02-2023

GEMEENTEAVOND   -  ONDERWEG NAAR EEN NIEUWE PREDIKANT

Op 13 februari hebben wij in de Dorpskerk  een gemeenteavond gehouden waarop we  met elkaar gedeeld hebben wat voor beeld wij samen hebben bij onze wijkgemeente en bij een nieuw te beroepen predikant. Ook is er  stil gestaan bij de mogelijke samenwerking bij het zoeken naar een predikant met de naburige Ontmoetingskerkgemeente in Krimpen aan de Lek. Omdat beide gemeenten een vacature stellen van 50%, heeft de Classis ons gevraagd deze mogelijkheid te onderzoeken. Naast deze inhoudelijke zaken was er ook de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en te delen wat er aan vragen, verlangens, vreugde en zorgen onder ons leeft.
We kunnen terugkijken op een goede en informatieve avond in een ontspannen sfeer ,waarin wij een begin hebben kunnen maken met de  start van de zoektocht naar een nieuwe predikant.