Christelijke meditatie

Een keer in de twee maanden komen  we bijelkaar in de consistorie. Deze bijeenkomsten beginnen om 20.00 uur met koffie, thee en even bijpraten. Ook leggen we kort uit wat christelijke meditatie inhoudt. Het is een mooie, eenvoudige manierom tot rust te komen en blij te zijn met ons geloof.

Lees meer 

(Belijdenis) Catechese

8 februari willen we starten met een reeks catechese-avonden voor iedereen die geïnteresseerd is in een (opfris)cursus geloven. Wie deelneemt, kan de cursus ook beschouwen als een mogelijkheid aan het eind ervan belijdenis te doen. Maar iedereen die mee wil doen is welkom! Jong én oud.

Lees meer 

Rondje Jong Volwassen

Het 'Rondje Jong Volwassen' komt ongeveer een keer per 6 weken op zondagavond bij elkaar.
Deelnemers zijn 18 jaar en ouder. We spreken met elkaar over geloof en kerk, over de wereld en onszelf. Wij allen worden volwassen, ons geloof ook.

Lees meer 

Jeugdgroep

Voor de jeugd vanaf 12 jaar (tot ong. 17 jaar) organiseren wij een aantal (thematische) bijeenkomsten, waarbij het samenzijn voorop staat. Het is een 'open' jeugdgroep van wijk 1 en dit betekent dat iedereen vanaf 12 jaar welkom is. Neem gerust een vriend of vriendin mee!
Lees meer 

Kinderkamp

Kinderkamp
In de eerste week van de zomervakantie vindt normaliter het kinderkamp plaats in Ermelo. Voorbereidingen hiervoor beginnen al bijna driekwart jaar eerder. Men is dan  in volle gang om een bomvol programma in elkaar te zetten. De kinderkamp- week is gevuld met diverse bosspelen, een dagje Ermelo, een sportdag etc.
Lees meer 

Kinderkring

De Zondagsschool heeft een lange traditie. Sinds een aantal jaar noemen we het de kinderkring. De kinderkring is net als de zondagsschool bedoeld voor kinderen van binnen en buiten de kerk om hen in aanraking te brengen met Bijbel, geloof en de traditie van de kerk.
Lees meer