Huisbezoek

Soms vindt er in de kerk pastoraal bezoek plaats als er een bijzondere aanleiding voor is. Dat kan een vreugdevolle gebeurtenis zijn, zoals bij een geboorte of huwelijksjubileum. Dat kan ook in een moeilijke situatie zijn, zoals bij ziekte en zorgen. In de kerk kennen we ook de goede gewoonte van het huisbezoek: zonder een directe aanleiding spreken we met elkaar over het leven in relatie tot de Heere God. Binnenkort zullen de ouderlingen weer afspraken gaan maken voor de tweejaarlijkse gesprekken in hun pastorale wijken. In de kerkenraad voeren we de laatste tijd onderling mooie gesprekken over de roeping die we hebben als gemeente van Christus, en ook onze persoonlijke roeping in de gemeente. We doen dat aan de hand van het boekje "Gemeentezijn – dat houdt wat in" van prof. dr. J. Hoek. Vraag er gerust eens naar als de wijkouderling met een andere broeder bij u op bezoek komt. Misschien is het een goede aanleiding om daar eens met elkaar over door te spreken: hoe zie ik mijn roeping in de gemeente? Of: hoe kunnen we samen gemeente zijn tot eer van God en tot zegen voor onze naaste? De kerkenraad hoopt van harte op allerlei goede gesprekken met elkaar!
terug

Agenda

Ochtenddienst Wijk 1 Palmpasen Ds. R. v/d Plicht

zo 02 apr 2023 om 10.00 uur

Ochtenddienst Wijk 2 ds. F. Hoek

zo 02 apr 2023 om 10:00

Avonddienst Wijk 2 ds. E.K. Foppen

zo 02 apr 2023 om 18:30

Kerkdienst Wijk 1 Witte Donderdag Ds. J. Roding

do 06 apr 2023 om 19:30 uur

Avonddienst Wijk 2 Goede Vrijdag ds. M.M.J. Verheuvel

vr 07 apr 2023 om 19:30

Wijk 1

Iedere zondag vanaf 10:00 uur.

Om de dienst te beluisteren klikt u op de button hiernaast     en kiest u voor de wijk die u wit beluisteren.

Livestream

De bevestigingsdienst van ambtsdragers van Wijkgemeente1 op zondag 22 januari 2023  is via  livestream uitgezonden . Klik op de button  om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

Wijk II
Iedere zondag vanaf 10:00 en 18:30 uur.

Om de dienst te beluisteren klikt u op de button hiernaast     en kiest u voor de wijk die u wit beluisteren.

Wij zenden de kerkdiensten ook live uit via YouTube. Klik op de button   om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.