Wie wij zijn

Wij zijn een hervormde wijkgemeente op gereformeerde grondslag. Als gemeente weten we ons dan ook gebonden aan de drie Formulieren van enigheid, namelijk de Heidelbergse Catechismus, de Nederlandse Geloofsbelijdenis en de Dordtse Leerregels. Daarbij geldt de Bijbel als het onfeilbaar Woord van God – gezaghebbend voor leer en leven. Het is ons verlangen dat heel de kerk een belijdende kerk is, levend overeenkomstig Gods Woord en Zijn getuigenis.

Door de fusie van de Nederlandse Hervormde Kerk met de Gereformeerde en Lutherse kerken zijn wij sinds 1 mei 2004 onderdeel van de Protestantse Kerken in Nederland (PKN). Als gemeente hebben wij een convenant ondertekend waarin staat hoe wij binnen de PKN gemeente willen zijn. 

Wat wij geloven

Iedere zondag belijden we in de kerk wat we geloven, maar wat is geloven eigenlijk? Geloven is dat ik zeker weet dat het Woord van God waar is en er vast op vertrouw dat ik vergeving, gerechtigheid en redding ontvang, alleen uit genade, om Jezus' wil.

Binnen onze gemeente kennen we 2 sacramenten: de Heilige Doop en het Heilig Avondmaal. Deze sacramenten zijn door Christus Zelf gegeven.
 

Agenda

Kerkdienst Wijk 1 Ds. H. Hartogsveld

zo 04 jun 2023 om 10.00 uur

Ochtenddienst Wijk 2 kand. A.A. Teeuw

zo 04 jun 2023 om 10:00

Avonddienst Wijk 2 ds. J. v.d. Meijden

zo 04 jun 2023 om 18:30

Kerkdienst Wijk 1 Ds. A. ter Schuur

zo 11 jun 2023 om 10.00 uur

Ochtenddienst Wijk 2 ds. M. v.d. Ruitenbeek

zo 11 jun 2023 om 10:00

Wijk 1

Iedere zondag vanaf 10:00 uur.

Om de dienst te beluisteren klikt u op de button hiernaast     en kiest u voor de wijk die u wilt beluisteren.
De dienst op 1e Pinksterdag wordt ook via livestream uitgezonden. ( zie hieronder ) 

Livestream

De dienst op 1e Pinksterdag  op zondag 28 mei 2023  wordt via  livestream uitgezonden . Klik op de button  om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

Wijk II
Iedere zondag vanaf 10:00 en 18:30 uur.

Om de dienst te beluisteren klikt u op de button hiernaast     en kiest u voor de wijk die u wilt beluisteren.

Wij zenden de kerkdiensten ook live uit via YouTube. Klik op de button   om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.