Bijbelkring

Wat doen we?
Als Bijbelkring komen we ongeveer één keer per maand bijéén om elkaar te ontmoeten rondom een geopende Bijbel. De dominee houdt een inleiding waarmee hij het Bijbelgedeelte verder toelicht. Daarna gaan we in gespreksgroepjes uiteen om het Bijbelgedeelte te bespreken en om samen te zoeken naar de betekenis daarvan voor de praktijk van het (geloofs)leven.

Wanneer en waar?
De avonden worden op dinsdagavond gehouden in de ouderenruimte van ‘De Zwaan’ en beginnen om 20.00 uur.

Voor wie?
Iedereen is van harte welkom!

Vragen?
Voor vragen kunt u contact opnemen met ds. Verheuvel.

Kerkdienst Wijk 1 Ds. A. ter Schuur - Ontmoetingsdienst

zo 02 jun 2024 om 10.00 uur

Ochtenddienst ds. M. v.d. Ruitenbeek - Uddel

zo 02 jun 2024 om 10:00

Avonddienst ds. J. Westland - Putten

zo 02 jun 2024 om 18:30

Kerkdienst Wijk 1 Ds. N. van Dorp

zo 09 jun 2024 om 10.00 uur

Ochtenddienst Voorbereiding Helig Avondmaal ds. M. van Campen - Ede

zo 09 jun 2024 om 10:00

Wijkgemeenten

Iedere zondag vanaf 10:00 uur.
Om de dienst te beluisteren klikt u op de button hiernaast     en kiest u voor de wijk die u wilt beluisteren.

De doopdienst op 17 maart 2024 is via livestream uitgezonden.

Klik op de button  om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

Wij zenden de kerkdiensten ook live uit via YouTube. Klik op de button   om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.