Belijdeniscatechese

Hoe sta jij tegenover de Heere en Zijn Woord? Heeft Hij het te zeggen in jouw leven? Verlang je ernaar om de HEERE lief te hebben en Hem te dienen? Wil jij trouw zijn aan de kerk en je gaven in dienst van Hem besteden?
Als je belijdenis doet, zeg je daarmee dat je niet zonder de Heere God  kunt. Je geeft dan aan dat je Hem nodig hebt en wilt leven tot Zijn eer. Dan belijd je dat je je zaligheid alleen in Jezus Christus wilt zoeken.

Wat doen we?
Aan het doen van belijdenis gaat ook voorbereiding vooraf. We gaan samen met andere belijdeniscatechisanten een seizoen nadenken, wie God voor jou persoonlijk is.

Wanneer en waar?
De plaats en het tijdstip van de belijdeniscatechese worden in overleg met de dominee afgesproken.

Vragen?
Denk jij er wel eens over na om belijdenis te doen, maar twijfel je? Neem dan gerust contact op met ds. Verheuvel of je (wijk)ouderling.

Ochtenddienst Wijk 2 Ds. A.W. v.d. Plas uit Waddinxveen

zo 14 jul 2024 om 10:00

Kerkdienst Wijk 1 Intrededienst Ds J. de Visser

zo 14 jul 2024 om 14.30 uur

Avonddienst Wijk 2 Ds. J.C. van Trigt uit Gouderak

zo 14 jul 2024 om 18:30

Kerkdienst Wijk 1 Ds. J. de Visser

zo 21 jul 2024 om 10.00 uur

Ochtenddienst Wijk 2 Ds. J. Westland uit Putten

zo 21 jul 2024 om 10:00

Wijkgemeenten

Iedere zondag vanaf 10:00 uur.
Om de dienst te beluisteren klikt u op de button hiernaast     en kiest u voor de wijk die u wilt beluisteren.

De verbintenis- en intrededienst op 14 juli 2024 zal via livestream worden uitgezonden.

Klik op de button  om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

Wij zenden de kerkdiensten ook live uit via YouTube. Klik op de button   om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.