» Wijkgemeente II » Zondag
Kerkdiensten Kerkdiensten

Op nieuwjaarsdag, hemelvaartsdag en op tweede feestdagen (2e Paasdag, 2e Pinksterdag, 2e Kerstdag) is er eveneens 's ochtends een dienst. Op Goede Vrijdag en oudejaarsdag wordt er 's avonds een dienst gehouden. Biddag voor gewas en arbeid wordt gehouden op de tweede woensdagavond in maart. Dankdag voor gewas en arbeid heeft plaats op de eerste woensdagavond in november. Op deze dagen is er 's morgens en 's avonds een dienst. Kijk voor actuele tijden en plaats op de agendapagina.

2de advent o.l.v. Ds. R. van der Plicht ( aanmelden )
datum en tijdstip 06-12-2020 om 10.00 uur

Op verhaal komen in Perkouw ( is uitgesteld )
datum en tijdstip 10-12-2020 om 20.00 uur

De Gedachtenisdienst op 22 november 2020  wordt live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar de livestream te gaan.

Vanwege het coronavirus zendt wijk II de kerkdiensten tijdelijk ook live uit via YouTube. Klik HIER om naar de livestream te gaan.