» Wijkgemeente II » Zondag
Kerkdiensten Kerkdiensten

Op nieuwjaarsdag, hemelvaartsdag en op tweede feestdagen (2e Paasdag, 2e Pinksterdag, 2e Kerstdag) is er eveneens 's ochtends een dienst. Op Goede Vrijdag en oudejaarsdag wordt er 's avonds een dienst gehouden. Biddag voor gewas en arbeid wordt gehouden op de tweede woensdagavond in maart. Dankdag voor gewas en arbeid heeft plaats op de eerste woensdagavond in november. Op deze dagen is er 's morgens en 's avonds een dienst. Kijk voor actuele tijden en plaats op de agendapagina.

Kerkdienst o.l.v. Ds. Ds. M. Berends - van Waardenberg
datum en tijdstip 12-07-2020 om 10.00 uur