» Wijkgemeente II » Zondag
Kerkdiensten Kerkdiensten

Op nieuwjaarsdag, hemelvaartsdag en op tweede feestdagen (2e Paasdag, 2e Pinksterdag, 2e Kerstdag) is er eveneens 's ochtends een dienst. Op Goede Vrijdag en oudejaarsdag wordt er 's avonds een dienst gehouden. Biddag voor gewas en arbeid wordt gehouden op de tweede woensdagavond in maart. Dankdag voor gewas en arbeid heeft plaats op de eerste woensdagavond in november. Op deze dagen is er 's morgens en 's avonds een dienst. Kijk voor actuele tijden en plaats op de agendapagina.

Kerkdienst o.l.v. Ds. H.Hartogsveld (beperkte toegankelijkheid +onlinedienst)
datum en tijdstip 18-04-2021 om 10.00 uur reserveren verplicht

Kerkdienst o.l.v. Ds. A. Roding (beperkte toegankelijkheid + onlinedienst)
datum en tijdstip 25-04-2021 om 10.00 uur reserveren verplicht

De diensten op Goede Vrijdag (2 april 2021), Stille Zaterdag (3 april 2021) en Paasmorgen (4 april 2021) zijn live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar deze livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.