» Agendapagina
Agendapagina
« vorige  |  september 2021  |  volgende »

Zondag 5 september 2021 Kerkdienst o.l.v. Ds. E. Asscher

Zondag 12 september 2021 Heilig Avondmaal o.l.v. Ds. L. Schermers

Dinsdag 14 september 2021 Christelijke Meditatie
Locatie: Dorpskerk, consistorie
Tijdstip: 20.00 uur  - 21.30 uur

Christelijke Mediatie is niet enkel een methode om tot rust te komen. We worden stil om zo iets van de stem van God op te kunnen vangen. We gebruiken vaak de methode van Lectio Divina, letterlijk betekent dit: ‘goddelijke lezing’, het is een vorm van biddend omgaan met woorden uit de Bijbel en/of de kerkelijke traditie. Iedereen is van harte welkom. Opgeven niet nodig.

Zaterdag 18 september 2021 Startzaterdag 2021
Locatie: Kerkgebouw
Tijdstip: 13.30 uur  - 17.30 uur

Dit jaar willen we van de startzondag een startweekend maken. We beginnen al op de zaterdagmiddag ervoor. In een Emmauswandeling gaan we op weg, met deze vragen: wat betekent ‘Van U is de toekomst’? Wat kunnen we doen? Wat moeten we laten? De Emmauswandeling start om 13.30 uur. Verzamelen vanaf 13.15 uur bij de kerk.

Aansluitend is er om 15.00 uur een high-tea in of rondom de kerk, om elkaar informeel te ontmoeten. Na deze lange periode van lockdown willen we de start van het kerkelijke seizoen
feestelijk inluiden. Voor alle duidelijkheid: je hoeft niet te wandelen om aan de high-tea deel te nemen!

Zondag 19 september 2021 Startzondag o.l.v. Ds. M. van Waardenberg
Tijdstip: 10.00 uur

Op de startzondag is er een feestelijke eredienst waarin het nieuwe seizoen en het jaarthema zullen worden gepresenteerd. Na de dienst is er koffie drinken en ontmoeten we elkaar.

Zondag 26 september 2021 Kerkdienst o.l.v. Ds. J.Roding

Kerkdienst o.l.v. Ds. J.Roding
datum en tijdstip 26-09-2021 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. M. van Waardenberg
datum en tijdstip 03-10-2021 om 10.00 uur

Kringwerk Seizoen 2021-2022

Versoepeling Erediensten
Vanaf 26 juni geldt: MONDKAPJES zijn niet meer verplicht, Er vindt weer GEMEENTELIJKE SAMENZANG plaats.
Voor verdere details zie onder knopje Nieuws bij Actueel Wijk 1 ( zie boven )

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk I  live uitgezonden via YouTube.. Klik HIER om naar eerder opgenomen livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.