Jubileumconcert Marco de Keizer

45- jarig jubileum Marco de Keizer.

U wordt van harte uitgenodigd voor een Dankavond/Jubileumconcert op 2 juni 2023 in de Grote Kerk te Dordrecht waarin het 45-jarig jubileum  zal worden gevierd van Marco de Keizer als organist.

Hij is als organist verbonden aan diverse kerken. Marco kijkt met grote dankbaarheid terug op de jaren dat hij het orgel heeft mogen bespelen tijdens vele kerkdiensten waarin hij de gemeentezang begeleid heeft.

Daar ligt zijn passie: mensen inspireren om te zingen.

Op 1 januari 1978 is Marco -  op 12 jarige leeftijd - begonnen als organist van de Hervormde IJsseldijkkerk in Krimpen aan de IJssel. Daarna volgden Berkenwoude  ( 1981-2013 ) en Alblasserdam ( 1994-2008 ).
Naast het regelmatig begeleiden  van trouw-en rouwdiensten speelt hij ook graag als begeleider op kooruitvoeringen.

Marco heeft meerdere keren aangegeven dat Berkenwoude een apart plekje bij hem heeft. Hij is hier immers 32 jaar organist geweest. Marco zou het heel fijn vinden om meerdere mensen uit Berkenwoude op zijn jubileumconcert te mogen ontmoeten.
Er is een vrije toegang, aanmelden is wel verplicht. Meer informatie en aanmelden: www.dankavond.nl