PKN
  » Wijkgemeente I » Nieuws 
Hervormde Gemeente te Berkenwoude
Studie avond Studie avond
FESTIVAL OF NINE LESSONS AND CAROLS’
 
Op 16 december om 20.00 uur vindt in de consistorie een leerhuisavond plaats over het “Festival of nine lessons and carols”. Ds. Dahmen zal achtergronden van deze Anglicaanse liturgievorm vertellen die wij dit jaar in Berkenwoude op kerstavond met elkaar gaan vieren. Wij zullen ons verdiepen in de muziek en de bijbelteksten die horen bij de 9 lessen en liederen. Deze avond komt in de plaats van de bijbelkring-avond in december. Iedereen is van harte welkom!
terug
 
 
 
 

Kerkdienst o.l.v. Ds. J. de Koning (beperkte toegankelijkheid + onlinedienst)
datum en tijdstip 16-05-2021 om 10.00 uur
meer details

 
Actueel wijk 1:

Nieuws
Liturgie


Aanmelden / afmelden mailinglist wijk 1 
 
Meeluisteren met:
Wijk I
Iedere zondag vanaf 10:00 uur.  

Livestream
De diensten op Goede Vrijdag (2 april 2021), Stille Zaterdag (3 april 2021) en Paasmorgen (4 april 2021) zijn live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar deze livestreams te gaan.

Wijk II
Iedere zondag vanaf 10:00 en 18:30 uur.

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.

 
contact:
info@hervormdberkenwoude.nl

Adres kerk:
Dorpsstraat 20
2825 BN Berkenwoude

 
ANBI
ANBI-gegevens. meer informatie
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.