PKN
  » Wijkgemeente I 
Hervormde Gemeente te Berkenwoude
Mailinglist

Mailinglist
Indien u interesse heeft, kunt u zich aanmelden voor de mailinglist van de Hervormde Gemeente Berkenwoude wijk 1. Deze mailinglist wordt gebruikt om u te informeren over de verschillende activiteiten die binnen wijk 1 worden georganiseerd en om wijzigingen in het predikantenrooster door te geven. Daarnaast is het ook mogelijk om u aan te melden voor de elektronische versie van het kerkblad. Aanmelden kan via onderstaande link:

Aanmelding mailinglist 

Afmelden kan via de volgende link:

Afmelding mailinglist
 
Wijk I Wijk I

Zoals de eerste christenen ook wel “mensen van de weg” werden genoemd, zo zien ook wij geloven als een weg die wij als gemeente samen willen gaan. Op die geloofsweg willen wij op zoek gaan naar het schijnen van Gods licht op deze wereld en op onze levens. Wij maken de ervaring, dat geloof ons bestaan verdiept en zin en richting geeft aan onze levens.

We willen met elkaar delen in onze ervaringen en onze geloofsbronnen, maar ook in onze vragen en twijfels.  In onze gemeente worden ruimte en breedte gekoesterd. Daarom streven wij ernaar om een kerkelijk thuis te bieden aan mensen die op verschillende manieren in het geloof staan. Ook mensen die nieuwsgierig zijn naar geloof en religieuze vragen in hun leven willen verdiepen zijn van harte welkom om deel uit te maken van onze gemeente.

Karakteristiek voor onze gemeente is de open, blijmoedige en vrijmoedige omgang met geloof, Bijbel en traditie. Wij houden niet vast aan een bepaalde  overtuiging, maar staan open  voor nieuwe inzichten. Niettemin staan wij volop in de christelijke traditie en koesteren wij vertrouwde gebruiken om het christelijk geloof te (be)leven.

 

 
Kerkblad

Kerkblad

Het kerkblad ‘Onze Gemeente’ verschijnt gemiddeld één keer in de zes weken. Het blad bevat actuele informatie over kerkdiensten, kringen, bijeenkomsten en bijzondere gebeurtenissen in de gemeente.
Het wordt voorbereid door een redactieteam, bestaande uit Kees Maas en Ronald Glas. Voor reproductie, verspreiding en verzending zorgt een team van vrijwilligers.

Een abonnement kost 6,00 euro per jaar.

Voor abonnementen en vragen over de bezorging kunt u contact opnemen met. dhr. Sico de Jong, Kerkweg 70, tel. (0182-)362725.

Voor kopij kunt u terecht bij dhr. Kees Maas, Westeinde 20, 2825 AK Berkenwoude. Indien mogelijk per e-mail: kerkblad@hervormdberkenwoude.nl.
 

 
 
 
 

Kerkdienst o.l.v. Ds. J.Roding
datum en tijdstip 26-09-2021 om 10.00 uur
meer details

Kerkdienst o.l.v. Ds. M. van Waardenberg
datum en tijdstip 03-10-2021 om 10.00 uur
meer details

 
Actueel wijk 1:

Nieuws
Liturgie 

Kringwerk Seizoen 2021-2022

Aanmelden / afmelden mailinglist wijk 1 
 
Meeluisteren met:
Wijk I
Iedere zondag vanaf 10:00 uur.  

Versoepeling Erediensten
Vanaf 26 juni geldt: MONDKAPJES zijn niet meer verplicht, Er vindt weer GEMEENTELIJKE SAMENZANG plaats.
Voor verdere details zie onder knopje Nieuws bij Actueel Wijk 1 ( zie boven )

Livestream
Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk I  live uitgezonden via YouTube.. Klik HIER om naar eerder opgenomen livestreams te gaan.

Wijk II
Iedere zondag vanaf 10:00 en 18:30 uur.

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.

 
contact:
info@hervormdberkenwoude.nl

Adres kerk:
Dorpsstraat 20
2825 BN Berkenwoude

 
ANBI
ANBI-gegevens. meer informatie
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.