» Algemeen » Diaconie
Kerk in actie Kerk in actie

Vanaf 1994 is Kerk in Actie de naam voor de bundeling van al het diaconale werk van de protestantse kerken, in binnen- en buitenland en binnen maar ook buiten de kerken.

Voor meer informatie zie www.kerkinactie.nl

Kerkdienst o.l.v. Ds. M. Berends-van Waardenberg (beperkte toegankelijkheid + onlinedienst)
datum en tijdstip 20-06-2021 om 10.00 uur

Moderamen wijk1
datum en tijdstip 23-06-2021 om 20.00 uur

De diensten op Goede Vrijdag (2 april 2021), Stille Zaterdag (3 april 2021) en Paasmorgen (4 april 2021) zijn live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar deze livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.