PKN
  » Agendapagina 
Hervormde Gemeente te Berkenwoude

dinsdag 21 maart 2017

Leerhuisavond 'Teksten van en over Luther'

Locatie: 
 Consistorie
Tijdstip: 
 20.00u  - 22.00u

Op dinsdagavond 21 maart verwelkomen wij als gast ds. Roel Braakhuis uit Ammerstol. Ds. Braakhuis werkt mee aan een vertaalproject van teksten van en over Maarten Luther. In het kader van 500 jaar Reformatie verschijnen verschillende Lutherse teksten voor het eerst in het Nederlands. Ds. Braakhuis neemt ons mee naar de begintijd van de reformatie en gaat een tekst van Luther toelichten waarin zich al iets ontvouwt van de theologische visie die Luther over de verhouding van kerk en staat heeft. Ook voor onze huidige tijd is dat een spannend thema. Met een katholieke achtergrond kan ds. Braakhuis ons helpen om Luther beter in zijn katholieke context te plaatsen. 
De avond begint om 20.00 uur in de consistorie. Iedereen is van harte welkom!
 

terug
 


 
 
 

Kerkdienst o.l.v. Ds. M. Berends-van Waardenberg (beperkte toegankelijkheid + onlinedienst)
datum en tijdstip 20-06-2021 om 10.00 uur
meer details

Moderamen wijk1
datum en tijdstip 23-06-2021 om 20.00 uur
meer details

 
Actueel wijk 1:

Nieuws
Liturgie


Aanmelden / afmelden mailinglist wijk 1 
 
Meeluisteren met:
Wijk I
Iedere zondag vanaf 10:00 uur.  

Livestream
De diensten op Goede Vrijdag (2 april 2021), Stille Zaterdag (3 april 2021) en Paasmorgen (4 april 2021) zijn live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar deze livestreams te gaan.

Wijk II
Iedere zondag vanaf 10:00 en 18:30 uur.

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.

 
contact:
info@hervormdberkenwoude.nl

Adres kerk:
Dorpsstraat 20
2825 BN Berkenwoude

 
ANBI
ANBI-gegevens. meer informatie
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.