PKN
  » Wijkgemeente I » Kinderkring 
Hervormde Gemeente te Berkenwoude
Kinderkring Kinderkring
Onderweg naar Pasen is de kinderkring ook weer van de partij. Met een vast groepje gaan we weer mooie knutselwerkjes maken en vergeet de palmpaasstokken niet. Deze komen wij op 14 april in de kerk laten zien. 1e Paasdag vieren we samen met de kinderen feest. Iedereen neemt wat lekkers mee en we maken er een gezellige ochtend van. Na de kerkdienst gaan we gezellig naar de pastorietuin om paaseieren te zoeken. We hebben er nu al zin in.
Data: 24 maart, 31 maart, 7 april, 14 april en 21 april (aanvang 10 uur, in de ouderenruimte van De Zwaan)
 
 
Kinderkring Kinderkring
De kinderkring is voor kinderen van de basisschool.
Alle kinderen zijn van harte welkom! 2 x per maand komen we samen. Met adventtijd elke zondag en met de 40 dagentijd voor pasen ook elke zondag. We vertellen verhalen en leren op deze manier de bijbel en het geloof kennen. Ook spelen we spelletjes en knutselen we veel.
Op de eerste zondag van de maand is er na de dienst rond 11 uur koffie drinken in de kerk. Kinderen en ouders van de kinderkring zijn uiteraard welkom om hierbij aan te schuiven.
De kinderkring staat onder leiding van Jorina Dogterom.
 
 
 
 
 
 

Kerkdienst o.l.v. Ds. V.d. Plicht
datum en tijdstip 26-05-2019 om 10.00 uur
meer details

 
actueel:
Uitnodiging gemeente avond wijk 1 terugkoppeling resultaat beroepingswerk. Meer informatie

Aanmelden / afmelden mailinglist wijk 1
 
 
Meeluisteren met:
Wijk II
Iedere zondag vanaf 10:00 en 18:30 uur.

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

 
contact:

Adres kerk:
Dorpsstraat 20
2825 BN Berkenwoude

 
ANBI
ANBI-gegevens. meer informatie
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.