» Wijkgemeente I » Kinderkring
Kinderkring Kinderkring

De vakantie is voorbij, het wordt weer tijd voor de kinderkring. Op 22 september gaat de kinderkring van start. Op de eerste en derde zondag van de maand komen wij gezellig bij elkaar, we luisteren naar een verhaal en gaan lekker knutselen. Tijdens de adventstijd zullen we wekelijks bij elkaar komen en werken we weer aan een mooi project. Wij hebben er zin in. Kom jij ook?

Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd een mail naar sturen.

Kinderkring Kinderkring
De kinderkring is voor kinderen van de basisschool.
Alle kinderen zijn van harte welkom! 2 x per maand komen we samen. Met adventtijd elke zondag en met de 40 dagentijd voor pasen ook elke zondag. We vertellen verhalen en leren op deze manier de bijbel en het geloof kennen. Ook spelen we spelletjes en knutselen we veel.
Op de eerste zondag van de maand is er na de dienst rond 11 uur koffie drinken in de kerk. Kinderen en ouders van de kinderkring zijn uiteraard welkom om hierbij aan te schuiven.
De kinderkring staat onder leiding van Jorina Dogterom.

Jeugdgroep
datum en tijdstip 13-12-2019 om 19.30 uur