Zegels sparen Zegels sparen
Geef een ander pret, met een gratis boodschappenpakket!
Met deze slogan hopen we als diaconie voldoende zegels te krijgen om een aantal gratis boodschappenpakketten bijeen te sparen. Bij de PLUS en COOP (voormalig EMTE) supermarkt in Stolwijk kunt u nu sparen voor een gratis boodschappenpakket  ter waarde van 50 euro. Deze actie eindigt bij de COOP op 4 mei en bij de PLUS op 18 mei 2019. Als u zegels (over) heeft of een spaarkaart die niet vol is, dan zijn die zeer welkom bij de diaconie. Met een soortgelijke actie plakten wij in het verleden 11 spaarkaarten vol.
De gespaarde boodschappenpakketten worden aan de Voedselbank IJssel en Lek in Stolwijk aangeboden. Op deze manier krijgen mensen die onder een bepaalde armoedegrens leven en dit hard kunnen gebruiken een steuntje in de rug. Uw zegels kunt u inleveren in onze kerk (doos onder de toren) of bij een van de diaconieleden. Wij hopen weer op uw hulp en zeggen vast dank voor uw bijdrage. Wees ervan overtuigd dat de dankbaarheid groot is!

Namens de diaconie van wijk 1: Jan Koster, Carina Prins en Jenny Oudenaarden

Koffieochtend