» Agendapagina

Dorpskerk
Tijdstip:
 19.30

Op Witte Donderdag heeft een liturgiecommissie het voor het zeggen: onlangs kwamen we in de consistorie bijeen om de dienst van Witte Donderdag voor te bereiden. Er vindt in ieder geval het avondmaal plaats, maar wellicht ook een nieuw ritueel, gekozen gedichten of een andere liturgische vorm? We laten ons verrassen.

Kerkdienst o.l.v. Ds. H.Hartogsveld (beperkte toegankelijkheid +onlinedienst)
datum en tijdstip 18-04-2021 om 10.00 uur reserveren verplicht

Kerkdienst o.l.v. Ds. A. Roding (beperkte toegankelijkheid + onlinedienst)
datum en tijdstip 25-04-2021 om 10.00 uur reserveren verplicht

De diensten op Goede Vrijdag (2 april 2021), Stille Zaterdag (3 april 2021) en Paasmorgen (4 april 2021) zijn live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar deze livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.