PKN
  » Agendapagina 
Hervormde Gemeente te Berkenwoude

donderdag 13 april 2017

Witte Donderdag / heilig avondmaal olv ds. Dahmen

Locatie: 
 Dorpskerk
Tijdstip: 
 19.30

Op Witte Donderdag heeft een liturgiecommissie het voor het zeggen: onlangs kwamen we in de consistorie bijeen om de dienst van Witte Donderdag voor te bereiden. Er vindt in ieder geval het avondmaal plaats, maar wellicht ook een nieuw ritueel, gekozen gedichten of een andere liturgische vorm? We laten ons verrassen.

terug
 


 
 
 

Actueel wijk 1:


Nieuws

Liturgie 


Aanmelden / afmelden mailinglist wijk 1 
 
Wijk 1
De dienst  van 22 januari 2023 wordt via livestream uitgezonden. Voor het inschakelen hiervan zie onder het kopje livestream.
   

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

Livestream
De bevestigingsdienst van ambtsdragers op 22 januari 2023 wordt via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

Wijk II
Iedere zondag vanaf 10:00 en 18:30 uur.

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.

 
contact:
info@hervormdberkenwoude.nl

Adres kerk:
Dorpsstraat 20
2825 BN Berkenwoude

 
ANBI
ANBI-gegevens. meer informatie
 
Gedragscode Hervormde Gemeente Berkenwoude

Gedragscode 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.