» Agendapagina

Dorpskerk
Tijdstip:
 19.30

Op Witte Donderdag heeft een liturgiecommissie het voor het zeggen: onlangs kwamen we in de consistorie bijeen om de dienst van Witte Donderdag voor te bereiden. Er vindt in ieder geval het avondmaal plaats, maar wellicht ook een nieuw ritueel, gekozen gedichten of een andere liturgische vorm? We laten ons verrassen.

Kerkdienst o.l.v. Ds. I. Uijtdewilligen
datum en tijdstip 08-08-2021 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. D. Rietveld
datum en tijdstip 15-08-2021 om 10.00 uur

Versoepeling Erediensten
Vanaf 26 juni geldt: MONDKAPJES zijn niet meer verplicht, Er vindt weer GEMEENTELIJKE SAMENZANG plaats.
Voor verdere details zie onder knopje Nieuws bij Actueel Wijk 1 ( zie boven )

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk I  live uitgezonden via YouTube.. Klik HIER om naar eerder opgenomen livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.