» Agendapagina

Dorpskerk
Tijdstip:
 19.30

Op Witte Donderdag heeft een liturgiecommissie het voor het zeggen: onlangs kwamen we in de consistorie bijeen om de dienst van Witte Donderdag voor te bereiden. Er vindt in ieder geval het avondmaal plaats, maar wellicht ook een nieuw ritueel, gekozen gedichten of een andere liturgische vorm? We laten ons verrassen.

Kerkdienst o.l.v. Ds. A. Terschuur
datum en tijdstip 10-07-2022 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v.
datum en tijdstip 17-07-2022 om 10.00 uur

Losmaking Predikant

Huisvesting voor Oekrainers

Wijk 1
Iedere zondag vanaf 10:00 uur

De kerkdienst van Paasmorgen 17 april 2022  is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.

Gedragscode Hervormde Gemeente Berkenwoude

Gedragscode