» Wijkgemeente I
Wijk I Wijk I

Zoals de eerste christenen ook wel “mensen van de weg” werden genoemd, zo zien ook wij geloven als een weg die wij als gemeente samen willen gaan. Op die geloofsweg willen wij op zoek gaan naar het schijnen van Gods licht op deze wereld en op onze levens. Wij maken de ervaring, dat geloof ons bestaan verdiept en zin en richting geeft aan onze levens.

We willen met elkaar delen in onze ervaringen en onze geloofsbronnen, maar ook in onze vragen en twijfels.  In onze gemeente worden ruimte en breedte gekoesterd. Daarom streven wij ernaar om een kerkelijk thuis te bieden aan mensen die op verschillende manieren in het geloof staan. Ook mensen die nieuwsgierig zijn naar geloof en religieuze vragen in hun leven willen verdiepen zijn van harte welkom om deel uit te maken van onze gemeente.

Karakteristiek voor onze gemeente is de open, blijmoedige en vrijmoedige omgang met geloof, Bijbel en traditie. Wij houden niet vast aan een bepaalde  overtuiging, maar staan open  voor nieuwe inzichten. Niettemin staan wij volop in de christelijke traditie en koesteren wij vertrouwde gebruiken om het christelijk geloof te (be)leven.

Kerkdienst o.l.v. Ds. V.d. Plicht
datum en tijdstip 26-05-2019 om 10.00 uur

Uitnodiging gemeente avond wijk 1 terugkoppeling resultaat beroepingswerk. Meer informatie