» Agendapagina

Ontmoetingskerk Bergambacht
Tijdstip:
 19.30u

Op vrijdag 3 maart organiseert het  Interkerkelijk Beraad Bergambacht/Ammerstol/Berkenwoude de jaarlijks Wereldgebedsdag. Deze bijzondere viering wordt elk jaar wereldwijd gehouden en heeft ook wereldwijd dezelfde orde van dienst. Het is altijd een bijzondere bijeenkomst, juist omdat de liturgie elk jaar uit een ander land komt. Dit jaar hebben mensen uit de Filippijnen de liturgie samengesteld. Het thema is : EERLIJK!?
De viering wordt gehouden in de Ontmoetingskerk in Bergambacht en begint om 19.30 uur. Na afloop is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een kop thee of koffie.

Namens het IKB
Jannie van den Oever

Kerkdienst o.l.v. Ds. H.Hartogsveld (beperkte toegankelijkheid +onlinedienst)
datum en tijdstip 18-04-2021 om 10.00 uur reserveren verplicht

Kerkdienst o.l.v. Ds. A. Roding (beperkte toegankelijkheid + onlinedienst)
datum en tijdstip 25-04-2021 om 10.00 uur reserveren verplicht

De diensten op Goede Vrijdag (2 april 2021), Stille Zaterdag (3 april 2021) en Paasmorgen (4 april 2021) zijn live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar deze livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.