» Agendapagina

Ontmoetingskerk Bergambacht
Tijdstip:
 19.30u

Op vrijdag 3 maart organiseert het  Interkerkelijk Beraad Bergambacht/Ammerstol/Berkenwoude de jaarlijks Wereldgebedsdag. Deze bijzondere viering wordt elk jaar wereldwijd gehouden en heeft ook wereldwijd dezelfde orde van dienst. Het is altijd een bijzondere bijeenkomst, juist omdat de liturgie elk jaar uit een ander land komt. Dit jaar hebben mensen uit de Filippijnen de liturgie samengesteld. Het thema is : EERLIJK!?
De viering wordt gehouden in de Ontmoetingskerk in Bergambacht en begint om 19.30 uur. Na afloop is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een kop thee of koffie.

Namens het IKB
Jannie van den Oever

Kerkdienst o.l.v. Ds. M. Berends - van Waardenberg
datum en tijdstip 07-06-2020 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. C. Dahmen
datum en tijdstip 14-06-2020 om 10.00 uur

Woord van bemoediging

Liturgie en preek

Vanwege het coronavirus zendt wijk II de kerkdiensten tijdelijk ook live uit via YouTube. Klik HIER om naar de livestream te gaan.