Wereldgebedsdag Wereldgebedsdag
Op vrijdag 6 maart organiseert het Interkerkelijk Beraad Bergambacht/Ammerstol/Berkenwoude de jaarlijkse wereldgebedsdag. Deze bijzondere viering wordt elk jaar wereldwijd gehouden en heeft overal dezelfde orde van dienst. De Wereldgebedsdag is elk jaar een bijzondere viering, juist omdat de orde van dienst iedere keer uit een ander land komt.Dit jaar komt de dienst van de Bahama's, een eilandenstaat in de Caraïbische Zee. Het thema is: "Begrijp je mijn Liefde?"
We lezen in het Evangelie naar Johannes over de voetwassing. Jezus wast tijdens het laatste avondmaal de voeten van de discipelen, een taak die altijd door slaven of dienaren werd verricht. Hij vraagt: "Begrijpen jullie wat Ik gedaan heb?" Vanuit het perspectief van vrouwen uit de Bahama's wordt dit thema verder ingevuld.
U bent van harte welkom op vrijdag 6 maart. De kerk is open vanaf 19:00 uur, de viering begint om 19:30 uur. Na afloop is er gelegenheid om nog even onder het genot van een kop koffie of thee elkaar te ontmoeten.
P.S. Het Interkerkelijk Beraad wordt gevormd door de Hervormde Gemeenten van Ammerstol, Bergambacht en Berkenwoude en de Gereformeerde Kerk van Bergambacht.

Kerkdienst o.l.v. Ds. M. Berends - van Waardenberg
datum en tijdstip 07-06-2020 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. C. Dahmen
datum en tijdstip 14-06-2020 om 10.00 uur

Woord van bemoediging

Liturgie en preek

Vanwege het coronavirus zendt wijk II de kerkdiensten tijdelijk ook live uit via YouTube. Klik HIER om naar de livestream te gaan.