PKN
  » Wijkgemeente I » Nieuws 
Hervormde Gemeente te Berkenwoude
Wereldgebedsdag Wereldgebedsdag
Op vrijdag 6 maart organiseert het Interkerkelijk Beraad Bergambacht/Ammerstol/Berkenwoude de jaarlijkse wereldgebedsdag. Deze bijzondere viering wordt elk jaar wereldwijd gehouden en heeft overal dezelfde orde van dienst. De Wereldgebedsdag is elk jaar een bijzondere viering, juist omdat de orde van dienst iedere keer uit een ander land komt.Dit jaar komt de dienst van de Bahama's, een eilandenstaat in de Caraïbische Zee. Het thema is: "Begrijp je mijn Liefde?"
We lezen in het Evangelie naar Johannes over de voetwassing. Jezus wast tijdens het laatste avondmaal de voeten van de discipelen, een taak die altijd door slaven of dienaren werd verricht. Hij vraagt: "Begrijpen jullie wat Ik gedaan heb?" Vanuit het perspectief van vrouwen uit de Bahama's wordt dit thema verder ingevuld.
U bent van harte welkom op vrijdag 6 maart. De kerk is open vanaf 19:00 uur, de viering begint om 19:30 uur. Na afloop is er gelegenheid om nog even onder het genot van een kop koffie of thee elkaar te ontmoeten.
P.S. Het Interkerkelijk Beraad wordt gevormd door de Hervormde Gemeenten van Ammerstol, Bergambacht en Berkenwoude en de Gereformeerde Kerk van Bergambacht.
terug
 
 
 
 

Kerkdienst o.l.v. Ds. J.Roding
datum en tijdstip 26-09-2021 om 10.00 uur
meer details

Kerkdienst o.l.v. Ds. M. van Waardenberg
datum en tijdstip 03-10-2021 om 10.00 uur
meer details

 
Actueel wijk 1:

Nieuws
Liturgie 

Kringwerk Seizoen 2021-2022

Aanmelden / afmelden mailinglist wijk 1 
 
Meeluisteren met:
Wijk I
Iedere zondag vanaf 10:00 uur.  

Versoepeling Erediensten
Vanaf 26 juni geldt: MONDKAPJES zijn niet meer verplicht, Er vindt weer GEMEENTELIJKE SAMENZANG plaats.
Voor verdere details zie onder knopje Nieuws bij Actueel Wijk 1 ( zie boven )

Livestream
Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk I  live uitgezonden via YouTube.. Klik HIER om naar eerder opgenomen livestreams te gaan.

Wijk II
Iedere zondag vanaf 10:00 en 18:30 uur.

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.

 
contact:
info@hervormdberkenwoude.nl

Adres kerk:
Dorpsstraat 20
2825 BN Berkenwoude

 
ANBI
ANBI-gegevens. meer informatie
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.