Wereldgebedsdag

“Samen bidden, samen vieren, samen delen.”
Het wereldwijd vieren van dezelfde liturgie op dezelfde dag, dat doen we op de WERELDGEBEDSDAG.

Het Interkerkelijk beraad van Bergambacht nodigt u uit deze viering mee te beleven op vrijdag 2 maart 2012 in de Ontmoetingskerk, Hoofdstraat 60, te Bergambacht.
Aanvang 19.30 uur.

De liturgie is dit jaar samengesteld door christenen uit Maleisië.
Het thema is: “Gerechtigheid voor allen.”
Na afloop is er gelegenheid om samen een kop koffie te drinken en artikelen te bekijken of te kopen in de Wereldwinkel

Wij hopen u te begroeten.

Kerkdienst o.l.v. Ds. J.Roding
datum en tijdstip 26-09-2021 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. M. van Waardenberg
datum en tijdstip 03-10-2021 om 10.00 uur

Kringwerk Seizoen 2021-2022

Versoepeling Erediensten
Vanaf 26 juni geldt: MONDKAPJES zijn niet meer verplicht, Er vindt weer GEMEENTELIJKE SAMENZANG plaats.
Voor verdere details zie onder knopje Nieuws bij Actueel Wijk 1 ( zie boven )

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk I  live uitgezonden via YouTube.. Klik HIER om naar eerder opgenomen livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.