» Algemeen » Diaconie
Vrienden van de Hoop KERSTKAARTEN actie

Stichting De Hoop is een ggz-instelling voor evangelische hulpverlening in Dordrecht. De Hoop biedt kinder-, jeugd- en volwassenenzorg op het gebied van psychosociale, psychiatrische en verslavingsproblematiek. Ook biedt De Hoop re-integratietrajecten en heeft zij preventieprojecten voor kinderen, tieners en ouders.

Voor meer informatie: www.dehoop.org

Tweede lijdenszondag o.l.v. Ds. J. Roding (onlinedienst)
datum en tijdstip 28-02-2021 om 10.00 uur

Derde lijdenszondag o.l.v. Ds. M. Berend- van Waardenberg (onlinedienst)
datum en tijdstip 07-03-2021 om 10.00 uur

De Gedachtenisdienst ( 22 november 2020), de Kerstnachtdienst en Kerstochtenddienst ( 24 en 25 december 2020 ) zijn live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar deze livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.