Volkskerstzang

Op maandag 18 december organiseert het Interkerkelijk Beraad (IKB) weer de jaarlijkse Volkskerstzang in de Grote of Laurentiuskerk in Bergambacht. Deze traditioneel zeer goed bezochte kerstzangavond heeft dit jaar het thema “Christmas Carols”. Daar worden er dan ook veel van gezongen. Natuurlijk zingt u het bekende “Stille Nacht” en “Ere zij God”, maar ook minder bekende of zeer weinig gezongen liederen staan op de orde van dienst. Er zal een collecte worden gehouden ten behoeve van een schoolproject voor gehandicapten in Kenia.
Ds. Alice Schumacher-Nap uit Bergambacht zal een overweging houden. Daarnaast zal burgemeester Roel Cazemier van Krimpenerwaard spreken. Muzikale medewerking zal worden verleend door Muziekvereniging Excelsior uit Bergambacht en de jubilerende cantorijen van Ammerstol en Berkenwoude. Het orgel zal worden bespeeld door Peter Boele van de Laurentiuskerk en Boudewijn Zwart zal voor en na de Volkskerstzang het carillon bespelen.
Traditiegetrouw kunt u na afloop van de Volkskerstzang weer genieten van een kopje warme chocolademelk.
De Volkskerstzang begint om 20:00 uur en de kerk is vanaf 19:30 uur open. Het IKB heet u allen van harte welkom. Bent u nog nooit geweest? Komt dan dit jaar tezamen!
Het IKB wordt gevormd door vier PKN-gemeenten: de Hervormde Gemeenten van Ammerstol, Bergambacht en Berkenwoude en de Ontmoetingskerk Bergambacht.

Kerkdienst o.l.v. Ds. I. Uijtdewilligen
datum en tijdstip 08-08-2021 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. D. Rietveld
datum en tijdstip 15-08-2021 om 10.00 uur

Versoepeling Erediensten
Vanaf 26 juni geldt: MONDKAPJES zijn niet meer verplicht, Er vindt weer GEMEENTELIJKE SAMENZANG plaats.
Voor verdere details zie onder knopje Nieuws bij Actueel Wijk 1 ( zie boven )

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk I  live uitgezonden via YouTube.. Klik HIER om naar eerder opgenomen livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.