Volkskerstzang

Op maandag 18 december organiseert het Interkerkelijk Beraad (IKB) weer de jaarlijkse Volkskerstzang in de Grote of Laurentiuskerk in Bergambacht. Deze traditioneel zeer goed bezochte kerstzangavond heeft dit jaar het thema “Christmas Carols”. Daar worden er dan ook veel van gezongen. Natuurlijk zingt u het bekende “Stille Nacht” en “Ere zij God”, maar ook minder bekende of zeer weinig gezongen liederen staan op de orde van dienst. Er zal een collecte worden gehouden ten behoeve van een schoolproject voor gehandicapten in Kenia.
Ds. Alice Schumacher-Nap uit Bergambacht zal een overweging houden. Daarnaast zal burgemeester Roel Cazemier van Krimpenerwaard spreken. Muzikale medewerking zal worden verleend door Muziekvereniging Excelsior uit Bergambacht en de jubilerende cantorijen van Ammerstol en Berkenwoude. Het orgel zal worden bespeeld door Peter Boele van de Laurentiuskerk en Boudewijn Zwart zal voor en na de Volkskerstzang het carillon bespelen.
Traditiegetrouw kunt u na afloop van de Volkskerstzang weer genieten van een kopje warme chocolademelk.
De Volkskerstzang begint om 20:00 uur en de kerk is vanaf 19:30 uur open. Het IKB heet u allen van harte welkom. Bent u nog nooit geweest? Komt dan dit jaar tezamen!
Het IKB wordt gevormd door vier PKN-gemeenten: de Hervormde Gemeenten van Ammerstol, Bergambacht en Berkenwoude en de Ontmoetingskerk Bergambacht.

Kerkdienst o.l.v. Ds. J. Koning (aanmelden)
datum en tijdstip 30-01-2022 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. M. van Waardenberg ( aanmelden )
datum en tijdstip 06-02-2022 om 10.00 uur

Vanaf heden zijn de erediensten beperkt toegankelijk tot een maximum van 50 kerkgangers. Vooraf reserveren bij de scriba is verplicht !

Kringwerk Seizoen 2021-2022

Wijk 1

Iedere zondag vanaf 10:00 uur

De kerkdienst van zondag 09-01-2022  is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.