PKN
  » Wijkgemeente I » Nieuws 
Hervormde Gemeente te Berkenwoude
Volkskerstzang

Volkskerstzang
Op maandag 18 december organiseert het Interkerkelijk Beraad (IKB) weer de jaarlijkse Volkskerstzang in de Grote of Laurentiuskerk in Bergambacht. Deze traditioneel zeer goed bezochte kerstzangavond heeft dit jaar het thema “Christmas Carols”. Daar worden er dan ook veel van gezongen. Natuurlijk zingt u het bekende “Stille Nacht” en “Ere zij God”, maar ook minder bekende of zeer weinig gezongen liederen staan op de orde van dienst. Er zal een collecte worden gehouden ten behoeve van een schoolproject voor gehandicapten in Kenia.
Ds. Alice Schumacher-Nap uit Bergambacht zal een overweging houden. Daarnaast zal burgemeester Roel Cazemier van Krimpenerwaard spreken. Muzikale medewerking zal worden verleend door Muziekvereniging Excelsior uit Bergambacht en de jubilerende cantorijen van Ammerstol en Berkenwoude. Het orgel zal worden bespeeld door Peter Boele van de Laurentiuskerk en Boudewijn Zwart zal voor en na de Volkskerstzang het carillon bespelen.
Traditiegetrouw kunt u na afloop van de Volkskerstzang weer genieten van een kopje warme chocolademelk.
De Volkskerstzang begint om 20:00 uur en de kerk is vanaf 19:30 uur open. Het IKB heet u allen van harte welkom. Bent u nog nooit geweest? Komt dan dit jaar tezamen!
Het IKB wordt gevormd door vier PKN-gemeenten: de Hervormde Gemeenten van Ammerstol, Bergambacht en Berkenwoude en de Ontmoetingskerk Bergambacht.
terug
 
 
 
 

Kerkdienst o.l.v. Ds. A. Terschuur
datum en tijdstip 10-07-2022 om 10.00 uur
meer details

Kerkdienst o.l.v.
datum en tijdstip 17-07-2022 om 10.00 uur
meer details

 
Actueel wijk 1:

Losmaking Predikant

Huisvesting voor Oekrainers

Nieuws

Liturgie 
Aanmelden / afmelden mailinglist wijk 1 
 
Wijk 1
Iedere zondag vanaf 10:00 uur
   

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

Livestream
De kerkdienst van Paasmorgen 17 april 2022  is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

Wijk II
Iedere zondag vanaf 10:00 en 18:30 uur.

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.

 
contact:
info@hervormdberkenwoude.nl

Adres kerk:
Dorpsstraat 20
2825 BN Berkenwoude

 
ANBI
ANBI-gegevens. meer informatie
 
Gedragscode Hervormde Gemeente Berkenwoude

Gedragscode 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.