Volkskerstzang Volkskerstzang
Maandag 15 december 2014 organiseert het Interkerkelijk Beraad Bergambacht de traditionele Volkskerstzang in de Grote of Laurentiuskerk te Bergambacht.
Aanvangstijd is 20:00 uur, de kerk is om 19:30 uur open. Medewerking verlenen ds.J.J. van Holten (Hervormde Gemeente van Bergambacht), wethouder J. Vente, muziekvereniging Excelsior uit Bergambacht, beiaardier Boudewijn Zwart, organist Jan Roos en gospelkoor "Believe" uit Bergambacht.
Het thema van deze Volkskerstzang is "De Koning... Incognito". Er zal een inzameling gehouden worden voor zendingswerk in Malawi, dat vanuit Bergambacht wordt ondersteund.De toegang is gratis. Na afloop wordt er, bij geschikt weer, buiten de traditioneel overheerlijke chocolademelk geschonken.

Kerkdienst o.l.v. Ds. H.Hartogsveld (beperkte toegankelijkheid +onlinedienst)
datum en tijdstip 18-04-2021 om 10.00 uur reserveren verplicht

Kerkdienst o.l.v. Ds. A. Roding (beperkte toegankelijkheid + onlinedienst)
datum en tijdstip 25-04-2021 om 10.00 uur reserveren verplicht

De diensten op Goede Vrijdag (2 april 2021), Stille Zaterdag (3 april 2021) en Paasmorgen (4 april 2021) zijn live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar deze livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.