Volkskerstzang Volkskerstzang
Maandag 15 december 2014 organiseert het Interkerkelijk Beraad Bergambacht de traditionele Volkskerstzang in de Grote of Laurentiuskerk te Bergambacht.
Aanvangstijd is 20:00 uur, de kerk is om 19:30 uur open. Medewerking verlenen ds.J.J. van Holten (Hervormde Gemeente van Bergambacht), wethouder J. Vente, muziekvereniging Excelsior uit Bergambacht, beiaardier Boudewijn Zwart, organist Jan Roos en gospelkoor "Believe" uit Bergambacht.
Het thema van deze Volkskerstzang is "De Koning... Incognito". Er zal een inzameling gehouden worden voor zendingswerk in Malawi, dat vanuit Bergambacht wordt ondersteund.De toegang is gratis. Na afloop wordt er, bij geschikt weer, buiten de traditioneel overheerlijke chocolademelk geschonken.

Startdienst o.l.v. Ds. M. Berends
datum en tijdstip 22-09-2019 om 10.00 uur