Volkskerstzang Volkskerstzang
Maandag 15 december 2014 organiseert het Interkerkelijk Beraad Bergambacht de traditionele Volkskerstzang in de Grote of Laurentiuskerk te Bergambacht.
Aanvangstijd is 20:00 uur, de kerk is om 19:30 uur open. Medewerking verlenen ds.J.J. van Holten (Hervormde Gemeente van Bergambacht), wethouder J. Vente, muziekvereniging Excelsior uit Bergambacht, beiaardier Boudewijn Zwart, organist Jan Roos en gospelkoor "Believe" uit Bergambacht.
Het thema van deze Volkskerstzang is "De Koning... Incognito". Er zal een inzameling gehouden worden voor zendingswerk in Malawi, dat vanuit Bergambacht wordt ondersteund.De toegang is gratis. Na afloop wordt er, bij geschikt weer, buiten de traditioneel overheerlijke chocolademelk geschonken.

Seizoenswandeling
datum en tijdstip 11-12-2021 om 10.00 uur

3de advent o.l.v. Ds. M. Gouwens (aanmelden)
datum en tijdstip 12-12-2021 om 10.00 uur

Kringwerk Seizoen 2021-2022

Iedere zondag om 10.00 uur.

De Gedachtenisdienst van 21 november 2021 is met  livestream opgenomen . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.