» Agendapagina

zaterdag 10 februari 2018

Vesper "Tussen licht en donker"

Locatie:
 Dorpskerk
Tijdstip:
 17:00u

Op zaterdagavond 10 februari vindt om 17 uur de vesperdienst “Tussen licht en donker” plaats in de Dorpskerk van Berkenwoude. De teksten van de vesper zijn van Sytze de Vries en de muziek is van Dirk Zwart.

De gezamenlijke cantorij van de Remonstrantse, Doopsgezinde en Vrije Evangelische kerk uit Dordrecht zal onder leiding van Yvonne Peters en onder orgelbegeleiding van Margriet den Hartog en Frederik Vos de vesper ten gehoor brengen. Voorganger is ds. Carola Dahmen. Een muzikaal en meditatief uur waartoe wij u allen van harte uitnodigen.

Kerkdienst o.l.v. Ds. A. Roding
datum en tijdstip 24-10-2021 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Dhr. S. de Jong
datum en tijdstip 31-10-2021 om 10.00 uur

Kringwerk Seizoen 2021-2022

De livestream uitzendingen zijn binnenkort weer actief.  Klik HIER om naar eerder opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.