PKN
  » Agendapagina 
Hervormde Gemeente te Berkenwoude

zaterdag 10 februari 2018

Vesper "Tussen licht en donker"

Locatie: 
 Dorpskerk
Tijdstip: 
 17:00u

Op zaterdagavond 10 februari vindt om 17 uur de vesperdienst “Tussen licht en donker” plaats in de Dorpskerk van Berkenwoude. De teksten van de vesper zijn van Sytze de Vries en de muziek is van Dirk Zwart.
 
De gezamenlijke cantorij van de Remonstrantse, Doopsgezinde en Vrije Evangelische kerk uit Dordrecht zal onder leiding van Yvonne Peters en onder orgelbegeleiding van Margriet den Hartog en Frederik Vos de vesper ten gehoor brengen. Voorganger is ds. Carola Dahmen. Een muzikaal en meditatief uur waartoe wij u allen van harte uitnodigen.

terug
 


 
 
 

Actueel wijk 1:


Nieuws

Liturgie 


Aanmelden / afmelden mailinglist wijk 1 
 
Wijk 1
De dienst  van 22 januari 2023 wordt via livestream uitgezonden. Voor het inschakelen hiervan zie onder het kopje livestream.
   

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

Livestream
De bevestigingsdienst van ambtsdragers op 22 januari 2023 wordt via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

Wijk II
Iedere zondag vanaf 10:00 en 18:30 uur.

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.

 
contact:
info@hervormdberkenwoude.nl

Adres kerk:
Dorpsstraat 20
2825 BN Berkenwoude

 
ANBI
ANBI-gegevens. meer informatie
 
Gedragscode Hervormde Gemeente Berkenwoude

Gedragscode 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.