» Agendapagina

Dorpskerk
Tijdstip:
 14.00 uur

De kerkenraad van wijk 1 nodigt u van harte uit om op zondagmiddag 1 september om 14.00 uur de dienst bij te wonen waarin ds. M. Berendsvan Waardenberg verbonden zal worden aan onze wijkgemeente. Ds. L.M. Schermers zal deze verbintenis verrichten. Daarna zal ds. M. Berends-van Waardenberg de dienst vervolgen met haar intredepreek. Na afloop van de dienst bent u welkom in Cultureel Centrum De Zwaan om de dominee te feliciteren onder het genot van een kop koffie of thee.

Kerkdienst o.l.v. Ds. J. Koning (aanmelden)
datum en tijdstip 30-01-2022 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. M. van Waardenberg ( aanmelden )
datum en tijdstip 06-02-2022 om 10.00 uur

Vanaf heden zijn de erediensten beperkt toegankelijk tot een maximum van 50 kerkgangers. Vooraf reserveren bij de scriba is verplicht !

Kringwerk Seizoen 2021-2022

Wijk 1

Iedere zondag vanaf 10:00 uur

De kerkdienst van zondag 09-01-2022  is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.