» Agendapagina

Dorpskerk
Tijdstip:
 14.00 uur

De kerkenraad van wijk 1 nodigt u van harte uit om op zondagmiddag 1 september om 14.00 uur de dienst bij te wonen waarin ds. M. Berendsvan Waardenberg verbonden zal worden aan onze wijkgemeente. Ds. L.M. Schermers zal deze verbintenis verrichten. Daarna zal ds. M. Berends-van Waardenberg de dienst vervolgen met haar intredepreek. Na afloop van de dienst bent u welkom in Cultureel Centrum De Zwaan om de dominee te feliciteren onder het genot van een kop koffie of thee.

Kerkdienst o.l.v. Ds. H.Hartogsveld (beperkte toegankelijkheid +onlinedienst)
datum en tijdstip 18-04-2021 om 10.00 uur reserveren verplicht

Kerkdienst o.l.v. Ds. A. Roding (beperkte toegankelijkheid + onlinedienst)
datum en tijdstip 25-04-2021 om 10.00 uur reserveren verplicht

De diensten op Goede Vrijdag (2 april 2021), Stille Zaterdag (3 april 2021) en Paasmorgen (4 april 2021) zijn live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar deze livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.