» Agendapagina

Dorpskerk
Tijdstip:
 14.00 uur

De kerkenraad van wijk 1 nodigt u van harte uit om op zondagmiddag 1 september om 14.00 uur de dienst bij te wonen waarin ds. M. Berendsvan Waardenberg verbonden zal worden aan onze wijkgemeente. Ds. L.M. Schermers zal deze verbintenis verrichten. Daarna zal ds. M. Berends-van Waardenberg de dienst vervolgen met haar intredepreek. Na afloop van de dienst bent u welkom in Cultureel Centrum De Zwaan om de dominee te feliciteren onder het genot van een kop koffie of thee.

Kerkdienst o.l.v. Dhr. S. de Jong ( onlinedienst )
datum en tijdstip 24-01-2021 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. A. Admiraal ( onlinedienst )
datum en tijdstip 31-01-2021 om 10.00 uur

De Gedachtenisdienst ( 22 november 2020), de Kerstnachtdienst en Kerstochtenddienst ( 24 en 25 december 2020 ) zijn live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar deze livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.