PKN
  » Wijkgemeente I » Nieuws 
Hervormde Gemeente te Berkenwoude
Uit de consistorie Uit de consistorie
Als kerkenraad hebben wij dus op dit moment te maken met twee open vacatures: een ouderling en een ouderling-kerkrentmeester. We hebben de laatste maanden niet stil gezeten, maar veel gemeenteleden benaderd die voorgedragen werden door de gemeente. Maar helaas heeft tot nu toe iedereen voor het ambt bedankt. Daarvoor hebben we ook begrip, want werk, mantelzorg, eigen gezondheid en persoonlijke omstandigheden laten vaak geen andere keuze toe. Ondanks het volledige begrip voor persoonlijke omstandigheden is het voor de kerkenraad niet makkelijk. Want met twee open vacatures worden belangrijke taken met minder handen gedaan en zijn er minder hoofden die mee kunnen denken over het beleid van onze gemeente. Wij hopen daarom zo snel mogelijk twee nieuwe ambtsdragers in ons midden te verwelkomen.


 
De kerkenraad zal dan ook de komende tijd verder in gesprek gaan met gemeenteleden voor de invulling van een ambt. Tegelijkertijd roepen wij u op tot vrijmoedigheid om met ons in gesprek te gaan wanneer uzelf of iemand anders kandidaat zou willen en kunnen zijn voor een ambt.
Daarbij willen wij u ook meegeven, dat de invulling van een ambt in overleg met elkaar gebeurt - ook met beperkte tijd kan het daarom zinvol zijn om ambtsdrager te worden. En naast de tijdsinvestering betekent een ambt vervullen ook plezier, nieuwe ervaringen opdoen en een betekenisvolle taak vervullen!
terug
 
 
 
 

Ontmoetingsdienst o.l.v. Ds.F. Renes
datum en tijdstip 02-10-2022 om 10.00 uur
meer details

Kerkdienst o.l.v. Ds. F. Bos
datum en tijdstip 09-10-2022 om 10.00 uur
meer details

 
Actueel wijk 1:


Nieuws

Liturgie 


Huisvesting voor Oekrainers
Aanmelden / afmelden mailinglist wijk 1 
 
Wijk 1
Iedere zondag vanaf 10:00 uur
   

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

Livestream
De kerkdienst van Paasmorgen 17 april 2022  is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

Wijk II
Iedere zondag vanaf 10:00 en 18:30 uur.

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.

 
contact:
info@hervormdberkenwoude.nl

Adres kerk:
Dorpsstraat 20
2825 BN Berkenwoude

 
ANBI
ANBI-gegevens. meer informatie
 
Gedragscode Hervormde Gemeente Berkenwoude

Gedragscode 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.