» Wijkgemeente I
Vacatures kerkenraad Vacatures kerkenraad

Elke twee jaar is een gedeelte van de wijkkerkenraad aftredend en kunnen zij zich verkiesbaar stellen. Dit jaar zijn vijf ambtsdragers aftredend. We zijn blij dat dhr. M.J.A.M. Schrader zich herverkiesbaar heeft gesteld. Vier ambtsdragers zijn niet meer verkiesbaar. Dit zijn mevr. H.A. Verkaik, dhr. C.G.A. Klip, dhr. P. de Ronde en dhr. R.W. Glas. Dit houdt in dat er vier vacatures ontstaan, twee ouderling-kerkrentmeesters en twee diakenen. Dit lijkt wellicht veel, maar volgens de kerkorde is in principe elke twee jaar de halve kerkenraad aftredend. En na acht dienstjaren in de kerkenraad is iemand in de regel ook niet meer direct herkiesbaar.

Al met al is het wel een situatie waarin we op zoek moeten naar een betrekkelijk groot aantal nieuwe ambtsdragers. Daarom roept de kerkenraad u dringend op om personen voor te dragen voor de genoemde vacatures. Ieder belijdend lid mag één naam per vacature voordragen. Geeft u a.u.b. duidelijk aan voor welke vacature u iemand voordraagt (d.w.z diaken of ouderling-kerkrentmeester). Uw schriftelijke opgave dient voorzien te zijn van een handtekening. U kunt uw voordracht tot uiterlijk 17 november indienen bij de scriba, dhr. G.A. Oudijk, Achterbroek 8, 2825 NC Berkenwoude, email: wijk1@hervormdberkenwoude.nl.

Kerkdienst o.l.v. Ds. Roding
datum en tijdstip 09-08-2020 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. Rietveld
datum en tijdstip 16-08-2020 om 10.00 uur

Woord van bemoediging

Liturgie en preek

Klik HIER om naar de livestream van de Vakantie Bijbel Week te gaan.