PKN
  » Wijkgemeente I 
Hervormde Gemeente te Berkenwoude
Vacatures kerkenraad Vacatures kerkenraad

Elke twee jaar is een gedeelte van de wijkkerkenraad aftredend en kunnen zij zich verkiesbaar stellen. Dit jaar zijn vijf ambtsdragers aftredend. We zijn blij dat dhr. M.J.A.M. Schrader zich herverkiesbaar heeft gesteld. Vier ambtsdragers zijn niet meer verkiesbaar. Dit zijn mevr. H.A. Verkaik, dhr. C.G.A. Klip, dhr. P. de Ronde en dhr. R.W. Glas. Dit houdt in dat er vier vacatures ontstaan, twee ouderling-kerkrentmeesters en twee diakenen. Dit lijkt wellicht veel, maar volgens de kerkorde is in principe elke twee jaar de halve kerkenraad aftredend. En na acht dienstjaren in de kerkenraad is iemand in de regel ook niet meer direct herkiesbaar.

Al met al is het wel een situatie waarin we op zoek moeten naar een betrekkelijk groot aantal nieuwe ambtsdragers. Daarom roept de kerkenraad u dringend op om personen voor te dragen voor de genoemde vacatures. Ieder belijdend lid mag één naam per vacature voordragen. Geeft u a.u.b. duidelijk aan voor welke vacature u iemand voordraagt (d.w.z diaken of ouderling-kerkrentmeester). Uw schriftelijke opgave dient voorzien te zijn van een handtekening. U kunt uw voordracht tot uiterlijk 17 november indienen bij de scriba, dhr. G.A. Oudijk, Achterbroek 8, 2825 NC Berkenwoude, email: wijk1@hervormdberkenwoude.nl.

terug
 
 
 
 

Oogstdienst o.l.v. Ds. M.Berends - van Waardenburg (aanmelden)
datum en tijdstip 01-11-2020 om 10.00 uur
meer details

Kerkdienst o.l.v. Ds. C. Dahmen
datum en tijdstip 08-11-2020 om 10.00 uur
meer details

 
Actueel wijk 1:

Nieuws

Liturgie
Aanmelden / afmelden mailinglist wijk 1 
 
Meeluisteren met:
Wijk I
Iedere zondag vanaf 10:00 uur.  

Wijk II
Iedere zondag vanaf 10:00 en 18:30 uur.

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

Vanwege het coronavirus zendt wijk II de kerkdiensten tijdelijk ook live uit via YouTube. Klik HIER om naar de livestream te gaan.

 
contact:
info@hervormdberkenwoude.nl

Adres kerk:
Dorpsstraat 20
2825 BN Berkenwoude

 
ANBI
ANBI-gegevens. meer informatie
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.