» Wijkgemeente I
Vacatures kerkenraad Vacatures kerkenraad

Elke twee jaar is een gedeelte van de wijkkerkenraad aftredend en kunnen zij zich verkiesbaar stellen. Dit jaar zijn vijf ambtsdragers aftredend. We zijn blij dat dhr. M.J.A.M. Schrader zich herverkiesbaar heeft gesteld. Vier ambtsdragers zijn niet meer verkiesbaar. Dit zijn mevr. H.A. Verkaik, dhr. C.G.A. Klip, dhr. P. de Ronde en dhr. R.W. Glas. Dit houdt in dat er vier vacatures ontstaan, twee ouderling-kerkrentmeesters en twee diakenen. Dit lijkt wellicht veel, maar volgens de kerkorde is in principe elke twee jaar de halve kerkenraad aftredend. En na acht dienstjaren in de kerkenraad is iemand in de regel ook niet meer direct herkiesbaar.

Al met al is het wel een situatie waarin we op zoek moeten naar een betrekkelijk groot aantal nieuwe ambtsdragers. Daarom roept de kerkenraad u dringend op om personen voor te dragen voor de genoemde vacatures. Ieder belijdend lid mag één naam per vacature voordragen. Geeft u a.u.b. duidelijk aan voor welke vacature u iemand voordraagt (d.w.z diaken of ouderling-kerkrentmeester). Uw schriftelijke opgave dient voorzien te zijn van een handtekening. U kunt uw voordracht tot uiterlijk 17 november indienen bij de scriba, dhr. G.A. Oudijk, Achterbroek 8, 2825 NC Berkenwoude, email: wijk1@hervormdberkenwoude.nl.

Kerkdienst o.l.v. Ds. H.Hartogsveld (beperkte toegankelijkheid +onlinedienst)
datum en tijdstip 18-04-2021 om 10.00 uur reserveren verplicht

Kerkdienst o.l.v. Ds. A. Roding (beperkte toegankelijkheid + onlinedienst)
datum en tijdstip 25-04-2021 om 10.00 uur reserveren verplicht

De diensten op Goede Vrijdag (2 april 2021), Stille Zaterdag (3 april 2021) en Paasmorgen (4 april 2021) zijn live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar deze livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.