Uitstel bijeenkomsten Kringen Uitstel bijeenkomsten Kringen
Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen door de overheid en RIVM zullen de kringen  ‘Rondje Jong Volwassenen”  ,  “ Op Verhaal komen in Perkouw / Leerhuisavond “  en  "Christelijke Meditatie "  worden uitgesteld . Er zal binnen afzienbare tijd een nieuwe datum worden vastgesteld..

Kerkdienst o.l.v. Ds. J. de Koning (beperkte toegankelijkheid + onlinedienst)
datum en tijdstip 16-05-2021 om 10.00 uur

De diensten op Goede Vrijdag (2 april 2021), Stille Zaterdag (3 april 2021) en Paasmorgen (4 april 2021) zijn live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar deze livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.