Uitstel bijeenkomsten Kringen Uitstel bijeenkomsten Kringen
Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen door de overheid en RIVM zullen de kringen  ‘Rondje Jong Volwassenen”  ,  “ Op Verhaal komen in Perkouw / Leerhuisavond “  en  "Christelijke Meditatie "  worden uitgesteld . Er zal binnen afzienbare tijd een nieuwe datum worden vastgesteld..

2de advent o.l.v. Ds. R. van der Plicht ( aanmelden )
datum en tijdstip 06-12-2020 om 10.00 uur

Op verhaal komen in Perkouw ( is uitgesteld )
datum en tijdstip 10-12-2020 om 20.00 uur

De Gedachtenisdienst op 22 november 2020  wordt live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar de livestream te gaan.

Vanwege het coronavirus zendt wijk II de kerkdiensten tijdelijk ook live uit via YouTube. Klik HIER om naar de livestream te gaan.