Thema middag Thema middag
Op zaterdagmiddag 6 juni heeft de zondagsschool van de hervormde gemeente Berkenwoude (wijk 1) de eerste thema-middag georganiseerd. Met veel kinderen uit Berkenwoude hebben we brood gebakken in een kampvuur op de polderspeeltuin, hebben we naar een verhaal van ds. Carola Dahmen geluisterd en liedjes onder gitaarbegeleiding gezongen. Het was een leuke middag. In het najaar zal er weer een thema-middag plaats vinden. Hou daarvoor de website en het kerkblad in de gaten.

Kerkdienst o.l.v. Ds. M. Berends - van Waardenberg
datum en tijdstip 07-06-2020 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. C. Dahmen
datum en tijdstip 14-06-2020 om 10.00 uur

Woord van bemoediging

Liturgie en preek

Vanwege het coronavirus zendt wijk II de kerkdiensten tijdelijk ook live uit via YouTube. Klik HIER om naar de livestream te gaan.