Thema middag Thema middag
Op zaterdagmiddag 6 juni heeft de zondagsschool van de hervormde gemeente Berkenwoude (wijk 1) de eerste thema-middag georganiseerd. Met veel kinderen uit Berkenwoude hebben we brood gebakken in een kampvuur op de polderspeeltuin, hebben we naar een verhaal van ds. Carola Dahmen geluisterd en liedjes onder gitaarbegeleiding gezongen. Het was een leuke middag. In het najaar zal er weer een thema-middag plaats vinden. Hou daarvoor de website en het kerkblad in de gaten.

Kerkdienst o.l.v. Ds. J. de Koning (beperkte toegankelijkheid + onlinedienst)
datum en tijdstip 16-05-2021 om 10.00 uur

De diensten op Goede Vrijdag (2 april 2021), Stille Zaterdag (3 april 2021) en Paasmorgen (4 april 2021) zijn live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar deze livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.