Thema middag Thema middag
Op zaterdagmiddag 6 juni heeft de zondagsschool van de hervormde gemeente Berkenwoude (wijk 1) de eerste thema-middag georganiseerd. Met veel kinderen uit Berkenwoude hebben we brood gebakken in een kampvuur op de polderspeeltuin, hebben we naar een verhaal van ds. Carola Dahmen geluisterd en liedjes onder gitaarbegeleiding gezongen. Het was een leuke middag. In het najaar zal er weer een thema-middag plaats vinden. Hou daarvoor de website en het kerkblad in de gaten.

Koffieochtend
datum en tijdstip 22-11-2019 om 10.00 uur