Thema middag Thema middag
Op zaterdagmiddag 6 juni heeft de zondagsschool van de hervormde gemeente Berkenwoude (wijk 1) de eerste thema-middag georganiseerd. Met veel kinderen uit Berkenwoude hebben we brood gebakken in een kampvuur op de polderspeeltuin, hebben we naar een verhaal van ds. Carola Dahmen geluisterd en liedjes onder gitaarbegeleiding gezongen. Het was een leuke middag. In het najaar zal er weer een thema-middag plaats vinden. Hou daarvoor de website en het kerkblad in de gaten.

1e advent /Heilig avondmaal o.l.v. Ds. M. Berends-van Waardenberg ( aanmelden )
datum en tijdstip 29-11-2020 om 10.00 uur

2de advent o.l.v. Ds. R. van der Plicht ( aanmelden )
datum en tijdstip 06-12-2020 om 10.00 uur

De Gedachtenisdienst op 22 november 2020  wordt live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar de livestream te gaan.

Vanwege het coronavirus zendt wijk II de kerkdiensten tijdelijk ook live uit via YouTube. Klik HIER om naar de livestream te gaan.