Terugblik zangavond Terugblik zangavond
Op donderdagavond 27 maart vond een gemeenschappelijke zangavond plaats met de cantorij van Ammerstol en de cantorij van Berkenwoude. Een muzikale ontmoetingsavond met onze buurgemeente van Ammerstol! De twee cantorijen brachten liederen uit het nieuwe liedboek rond de 40-dagen tijd en Pasen ten gehore.  We oefenden en zongen ook liederen met elkaar. Frederik Vos vertelde wetenswaardigheden over de gezongen liederen. Ds. Roel Braakhuis leidde de cantorij van Ammerstol en Erik van der Does de Bye de cantorij van Berkenwoude.

Ontmoetingsdienst o.l.v. Dhr S.C. de Jong
datum en tijdstip 03-07-2022 om 10.00 uur

Kerkenraad wijk 1
datum en tijdstip 04-07-2022 om 20.00 uur

Losmaking Predikant

Huisvesting voor Oekrainers

Wijk 1
Iedere zondag vanaf 10:00 uur

De kerkdienst van Paasmorgen 17 april 2022  is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.

Gedragscode Hervormde Gemeente Berkenwoude

Gedragscode