Terugblik zangavond Terugblik zangavond
Op donderdagavond 27 maart vond een gemeenschappelijke zangavond plaats met de cantorij van Ammerstol en de cantorij van Berkenwoude. Een muzikale ontmoetingsavond met onze buurgemeente van Ammerstol! De twee cantorijen brachten liederen uit het nieuwe liedboek rond de 40-dagen tijd en Pasen ten gehore.  We oefenden en zongen ook liederen met elkaar. Frederik Vos vertelde wetenswaardigheden over de gezongen liederen. Ds. Roel Braakhuis leidde de cantorij van Ammerstol en Erik van der Does de Bye de cantorij van Berkenwoude.

Kerkdienst o.l.v. Ds. A. Admiraal ( onlinedienst )
datum en tijdstip 31-01-2021 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. M. Berends - van Waardenberg ( )
datum en tijdstip 07-02-2021 om 10.00 uur

De Gedachtenisdienst ( 22 november 2020), de Kerstnachtdienst en Kerstochtenddienst ( 24 en 25 december 2020 ) zijn live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar deze livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.