Terugblik zangavond Terugblik zangavond
Op donderdagavond 27 maart vond een gemeenschappelijke zangavond plaats met de cantorij van Ammerstol en de cantorij van Berkenwoude. Een muzikale ontmoetingsavond met onze buurgemeente van Ammerstol! De twee cantorijen brachten liederen uit het nieuwe liedboek rond de 40-dagen tijd en Pasen ten gehore.  We oefenden en zongen ook liederen met elkaar. Frederik Vos vertelde wetenswaardigheden over de gezongen liederen. Ds. Roel Braakhuis leidde de cantorij van Ammerstol en Erik van der Does de Bye de cantorij van Berkenwoude.

Kerkdienst o.l.v. Ds. C. Dahmen
datum en tijdstip 21-07-2019 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. Uitdewillingen
datum en tijdstip 28-07-2019 om 10.00 uur