Terugblik zangavond Terugblik zangavond
Op donderdagavond 27 maart vond een gemeenschappelijke zangavond plaats met de cantorij van Ammerstol en de cantorij van Berkenwoude. Een muzikale ontmoetingsavond met onze buurgemeente van Ammerstol! De twee cantorijen brachten liederen uit het nieuwe liedboek rond de 40-dagen tijd en Pasen ten gehore.  We oefenden en zongen ook liederen met elkaar. Frederik Vos vertelde wetenswaardigheden over de gezongen liederen. Ds. Roel Braakhuis leidde de cantorij van Ammerstol en Erik van der Does de Bye de cantorij van Berkenwoude.

Kerkdienst o.l.v. Ds. A. Roding
datum en tijdstip 24-10-2021 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Dhr. S. de Jong
datum en tijdstip 31-10-2021 om 10.00 uur

Kringwerk Seizoen 2021-2022

De livestream uitzendingen zijn binnenkort weer actief.  Klik HIER om naar eerder opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.