Terugblik op grote schoonmaak Terugblik op grote schoonmaak
We hielden een grote schoonmaak van de dorpskerk op vrijdag 11 mei en zaterdagmorgen 12 mei 2018. Na het schilderen was de kerk extra stoffig en vuil, waardoor er meer uren nodig waren om schoon te maken.  Op vrijdagmorgen om 9.00 uur gingen we met emmer en schoonmaakattributen aan de slag. Het schoonmaakteam groeide in no time aan tot 15 vrijwilligers uit beide wijken en met vereende krachten werd de klus onder grote saamhorigheid in 1,5 dag geklaard. Fantastisch!
Rest mij nog een woord van waardering uit te spreken voor al die vrijwilligers die op welke manier dan ook iedere maand bezig zijn in deze prachtige oude kerk.

Tweede lijdenszondag o.l.v. Ds. J. Roding (onlinedienst)
datum en tijdstip 28-02-2021 om 10.00 uur

Derde lijdenszondag o.l.v. Ds. M. Berend- van Waardenberg (onlinedienst)
datum en tijdstip 07-03-2021 om 10.00 uur

De Gedachtenisdienst ( 22 november 2020), de Kerstnachtdienst en Kerstochtenddienst ( 24 en 25 december 2020 ) zijn live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar deze livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.