Terugblik op grote schoonmaak Terugblik op grote schoonmaak
We hielden een grote schoonmaak van de dorpskerk op vrijdag 11 mei en zaterdagmorgen 12 mei 2018. Na het schilderen was de kerk extra stoffig en vuil, waardoor er meer uren nodig waren om schoon te maken.  Op vrijdagmorgen om 9.00 uur gingen we met emmer en schoonmaakattributen aan de slag. Het schoonmaakteam groeide in no time aan tot 15 vrijwilligers uit beide wijken en met vereende krachten werd de klus onder grote saamhorigheid in 1,5 dag geklaard. Fantastisch!
Rest mij nog een woord van waardering uit te spreken voor al die vrijwilligers die op welke manier dan ook iedere maand bezig zijn in deze prachtige oude kerk.

2de advent o.l.v. Ds. R. van der Plicht ( aanmelden )
datum en tijdstip 06-12-2020 om 10.00 uur

Op verhaal komen in Perkouw ( is uitgesteld )
datum en tijdstip 10-12-2020 om 20.00 uur

De Gedachtenisdienst op 22 november 2020  wordt live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar de livestream te gaan.

Vanwege het coronavirus zendt wijk II de kerkdiensten tijdelijk ook live uit via YouTube. Klik HIER om naar de livestream te gaan.