Technische Storing Kerktelefoon Technische Storing Kerktelefoon
Tot onze grote spijt hebben wij tijdens de Startdienst op 20 september te kampen gehad met een technisch mankement van de kerktelefoon. Om deze reden was de startdienst niet online te volgen.
De dienst is echter wel opgenomen. Indien u de gehele dienst achteraf toch wil beluisteren , kunt u contact opnemen met de scriba Peter Versluys : tel.nr  06-28780461.
De preek van de startdienst staat ook op de website, onder het kopje "Liturgie "

Kerkenraad Wijk 1

Ontmoetingsdienst o.l.v. Ds.F. Renes
datum en tijdstip 02-10-2022 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. F. Bos
datum en tijdstip 09-10-2022 om 10.00 uur

Huisvesting voor Oekrainers

Wijk 1
Iedere zondag vanaf 10:00 uur

De kerkdienst van Paasmorgen 17 april 2022  is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.

Gedragscode Hervormde Gemeente Berkenwoude

Gedragscode