Technische Storing Kerktelefoon Technische Storing Kerktelefoon
Tot onze grote spijt hebben wij tijdens de Startdienst op 20 september te kampen gehad met een technisch mankement van de kerktelefoon. Om deze reden was de startdienst niet online te volgen.
De dienst is echter wel opgenomen. Indien u de gehele dienst achteraf toch wil beluisteren , kunt u contact opnemen met de scriba Peter Versluys : tel.nr  06-28780461.
De preek van de startdienst staat ook op de website, onder het kopje "Liturgie "

Kerkenraad Wijk 1

Kerkdienst o.l.v. Dhr. S. de Jong (aanmelden)
datum en tijdstip 25-10-2020 om 10.00 uur

Oogstdienst o.l.v. Ds. M.Berends - van Waardenburg (aanmelden)
datum en tijdstip 01-11-2020 om 10.00 uur

Vanwege het coronavirus zendt wijk II de kerkdiensten tijdelijk ook live uit via YouTube. Klik HIER om naar de livestream te gaan.