Technische Storing Kerktelefoon Technische Storing Kerktelefoon
Tot onze grote spijt hebben wij tijdens de Startdienst op 20 september te kampen gehad met een technisch mankement van de kerktelefoon. Om deze reden was de startdienst niet online te volgen.
De dienst is echter wel opgenomen. Indien u de gehele dienst achteraf toch wil beluisteren , kunt u contact opnemen met de scriba Peter Versluys : tel.nr  06-28780461.
De preek van de startdienst staat ook op de website, onder het kopje "Liturgie "

Kerkenraad Wijk 1

Kerkdienst o.l.v. Ds. I. Uijtdewilligen
datum en tijdstip 08-08-2021 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. D. Rietveld
datum en tijdstip 15-08-2021 om 10.00 uur

Versoepeling Erediensten
Vanaf 26 juni geldt: MONDKAPJES zijn niet meer verplicht, Er vindt weer GEMEENTELIJKE SAMENZANG plaats.
Voor verdere details zie onder knopje Nieuws bij Actueel Wijk 1 ( zie boven )

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk I  live uitgezonden via YouTube.. Klik HIER om naar eerder opgenomen livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.