Studie avonden Studie avonden

Van harte nodigen we u uit voor twee leerhuisavonden op dinsdagavond 3 maart en dinsdagavond 24 maart. Beide avonden beginnen om 20.00 uur, eindigen rond 21.30 uur en vinden plaats in de consistorie.

Op 3 maart wil ds. Carola Dahmen u meenemen naar de wereld van pelgrims en pelgrimage. Wat houdt pelgrimage eigenlijk in? Waarom gaan mensen van verschillende geloven op pelgrimage? Waarop hopen zij en wat komen ze tegen? Heeft de bijbel ook nog iets te zeggen over pelgrimage?

Op 24 maart zal zij een inleiding houden over de achtergrond van Stille Zaterdag en de doopgedachtenis. Wat is de traditie van Stille Zaterdag? Waarom gaan wij onze doop gedenken en waarom juist in de nacht voor de opstanding van Christus?

Beide avonden zullen geleid worden door ds. Carola Dahmen. Het eerste half uur houdt zij een inleiding, omkleed met tekst-, muziek- of filmfragmenten. Na een tweede kopje koffie is er de mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan rond het thema.

Bij voldoende belangstelling zullen wij deze leerhuis- of thema-avonden ook in het najaar over verschillende thema's houden en zal dit de nieuwe vorm worden van onze bestaande bijbelkring.

Kerkdienst o.l.v. Ds. H.Hartogsveld (beperkte toegankelijkheid +onlinedienst)
datum en tijdstip 18-04-2021 om 10.00 uur reserveren verplicht

Kerkdienst o.l.v. Ds. A. Roding (beperkte toegankelijkheid + onlinedienst)
datum en tijdstip 25-04-2021 om 10.00 uur reserveren verplicht

De diensten op Goede Vrijdag (2 april 2021), Stille Zaterdag (3 april 2021) en Paasmorgen (4 april 2021) zijn live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar deze livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.