Studie avond Studie avond
FESTIVAL OF NINE LESSONS AND CAROLS’

Op 16 december om 20.00 uur vindt in de consistorie een leerhuisavond plaats over het “Festival of nine lessons and carols”. Ds. Dahmen zal achtergronden van deze Anglicaanse liturgievorm vertellen die wij dit jaar in Berkenwoude op kerstavond met elkaar gaan vieren. Wij zullen ons verdiepen in de muziek en de bijbelteksten die horen bij de 9 lessen en liederen. Deze avond komt in de plaats van de bijbelkring-avond in december. Iedereen is van harte welkom!

Kerkdienst o.l.v. Ds. V.d. Plicht
datum en tijdstip 26-05-2019 om 10.00 uur

Uitnodiging gemeente avond wijk 1 terugkoppeling resultaat beroepingswerk. Meer informatie