Studie avond Studie avond
FESTIVAL OF NINE LESSONS AND CAROLS’

Op 16 december om 20.00 uur vindt in de consistorie een leerhuisavond plaats over het “Festival of nine lessons and carols”. Ds. Dahmen zal achtergronden van deze Anglicaanse liturgievorm vertellen die wij dit jaar in Berkenwoude op kerstavond met elkaar gaan vieren. Wij zullen ons verdiepen in de muziek en de bijbelteksten die horen bij de 9 lessen en liederen. Deze avond komt in de plaats van de bijbelkring-avond in december. Iedereen is van harte welkom!

Kerkdienst o.l.v. Ds. M. Berends - van Waardenberg
datum en tijdstip 07-06-2020 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. C. Dahmen
datum en tijdstip 14-06-2020 om 10.00 uur

Woord van bemoediging

Liturgie en preek

Vanwege het coronavirus zendt wijk II de kerkdiensten tijdelijk ook live uit via YouTube. Klik HIER om naar de livestream te gaan.