PKN
  » Wijkgemeente I » Nieuws 
Hervormde Gemeente te Berkenwoude
Stemwijzer voor activiteiten jeugdwerk Stemwijzer voor activiteiten jeugdwerk

We willen jullie na de vakantieperiode uitgebreid informeren over de opzet en uitvoering van het (nieuwe) jeugd- beleid. We gaan hier samen met onze predikant invulling aangeven en hebben met een klankbordgroep een eerste verkenning gedaan. Daaruit kwam de keuze naar voren voor een tweedeling in leeftijdsgroepen en afwisseling van een programma met ontspanning en geloofsinformatie.


Op deze gemeentezondag, net voor de vakantie, willen we vast een kleine inventarisatie houden en een beeld krijgen wat jullie aanspreekt en waar de behoefte zit. De onderstaande activiteiten staan (nog) niet vast en zijn alleen richtinggevend bedoeld. Wij willen jullie vragen voor één bepaalde leeftijdsgroep zowel bij ontspanning als geloofsinformatie een keuze te maken tussen de activiteiten. Vul in elke keuzekolom een cijfer van 1 t/m 3 in bij een de zeven genoemde activiteiten, die je leuk of interessant vindt. Ook is ook de mogelijkheid geboden dat je zelf iets toevoegt. Dit laatste stellen wij zeker op prijs!


Om een goed beeld te krijgen vragen wij jullie tot slot “leeftijd” en “man of vrouw” in te vullen. Uiteraard mag je ook je naam erbij schrijven, maar noodzakelijk is het niet. Voor vragen over genoemde activiteiten en het inleveren van dit formulier kun je bij één van ons terecht.


Namens de kerkenraad bedankt voor het meedenken,


Pieter de Ronde,
Martin Schrader en
ds. Carola Dahmen.

 

Zet de voorkeuren in een mail en stuur deze samen met onderstaande persoonsgegevens op naar :
Bij voorbaat hartelijk dank!


LEEFTIJD: _______ jaar

MAN / VROUW

NAAM:

terug
 
 
 
 

Startdienst o.l.v. Ds. M. Berends
datum en tijdstip 22-09-2019 om 10.00 uur
meer details

Meditatie avond
datum en tijdstip 24-09-2019 om 20.00 uur
meer details

Kerkdienst o.l.v. Ds. V.d. Plicht
datum en tijdstip 29-09-2019 om 10.00 uur
meer details

 
actueel:
Uitnodiging startdienst wijk 1. Meer informatie

Aanmelden / afmelden mailinglist wijk 1
 
 
Meeluisteren met:
Wijk II
Iedere zondag vanaf 10:00 en 18:30 uur.

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

 
contact:

Adres kerk:
Dorpsstraat 20
2825 BN Berkenwoude

 
ANBI
ANBI-gegevens. meer informatie
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.