» Agendapagina

Dorpskerk
Tijdstip:
 10:00u

‘Een goed gesprek’ is het thema voor de startzondag van 2018. In de kerk en daarbuiten voeren we gesprekken over van alles en nog wat. Wanneer zeggen we dat het een goed gesprek was? Dan gaat het in ieder geval om een echte ontmoeting, met tijd en aandacht. Dan gaat het ook over wat ons bezighoudt, bezielt. Wat we daaraan beleven en wat we daarvan door willen geven aan onze kinderen, aan onze vrienden en buren wellicht.

Dominee Terschuur zal de dienst leiden. Bent u / ben jij er ook bij? Nodig voor deze dienst eens een vriend of vriendin uit!

Witte donderdag en avondmaal o.l.v. Ds. Van Alphen
datum en tijdstip 18-04-2019 om 19.30 uur

Goede vrijdag o.l.v Ds. Admiraal
datum en tijdstip 19-04-2019 om 19.30 uur