PKN
  » Wijkgemeente I » Nieuws 
Hervormde Gemeente te Berkenwoude
Start kerkelijke activiteiten Start kerkelijke activiteiten
RONDJE JONG VOLWASSEN
 
Op zondag 2 oktober om 19:30 uur komt het Rondje Jong Volwassen weer voor het eerst bij elkaar. Deze groep bestaat uit jong volwassenen vanaf 16 jaar. Ongeveer één keer per maand ontmoeten we elkaar en bespreken wij thema’s rond God en de wereld. Thema’s die we dit jaar met elkaar willen bespreken zijn: “God en het kwaad: hoe kan het dat er kwaad is in de wereld?”, “De ‘heilige oorlog’: Hoe zit het ermee?”,
“Zijn alle mensen ‘ongeneeslijk’ religieus?” Wil je een keer komen kijken? Welkom! Meer informatie bij Carola Dahmen of Sico de Jong.
 
SOLID WORKS
 
Ook dit seizoen hopen wij weer op vrijdagavonden met de jongerengroep Solid Works leuke en gezellige avonden te beleven. Solid Works is een jeugdgroep voor jongeren tussen (ongeveer) 12 en 16 jaar. We doen spelletjes, gaan kanoën, schaatsen en gaan met elkaar in gesprek over geloven, de wereld en wat ons anders nog zo bezig houdt. Een startdatum is nog niet bekend – hou je mail en facebook hiervoor in de gaten. Wil je meedoen? Van harte welkom! Meld je aan bij ds. Dahmen of een van de kerkenraadsleden.
 
 
START KRINGWERK GGG EN LEERHUISAVONDEN
 
FILMAVOND
 
In het komend kerkelijk seizoen zullen de GGG en ds. Dahmen weer een aantal avonden organiseren om met elkaar rond geloven in gesprek te gaan, ons te verdiepen in verschillende vraagstukken of meer cultureel gekleurde thema’s te ontdekken. In de pijplijn zitten: een bezoek aan een tentoonstelling over de reformatie, een leerhuisavond over de lutherse liturgie, een leerhuisavond over Luther en het antisemitisme en een avond over natuurspiritualiteit in de lutherse traditie. We trappen af met een filmavond op maandag 3 oktober. De avond begint om 20 uur en vindt plaats in de kerk. We bekijken met elkaar een film die de biografische worsteling van Maarten Luther in beeld brengt.
 
terug
 
 
 
 

3de advent o.l.v. Ds. H. Hartogsveld
datum en tijdstip 11-12-2022 om 10.00 uur
meer details

Christelijke Meditatie
datum en tijdstip 13-12-2022 om 20.00 uur
meer details

4 de advent o.l.v. Ds. L. Schemers
datum en tijdstip 18-12-2022 om 10.00 uur
meer details

 
Actueel wijk 1:


Nieuws

Liturgie 


Oliebollenactie 2022 wijkgemeente 1 
Aanmelden / afmelden mailinglist wijk 1 
 
Wijk 1

Iedere zondag vanaf 10:00 uur.
   

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

Livestream
De Gedachtenisdienstdienst van zondag 20 november 2022 is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

Wijk II
Iedere zondag vanaf 10:00 en 18:30 uur.

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.

 
contact:
info@hervormdberkenwoude.nl

Adres kerk:
Dorpsstraat 20
2825 BN Berkenwoude

 
ANBI
ANBI-gegevens. meer informatie
 
Gedragscode Hervormde Gemeente Berkenwoude

Gedragscode 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.