Start kerkelijke activiteiten Start kerkelijke activiteiten
RONDJE JONG VOLWASSEN

Op zondag 2 oktober om 19:30 uur komt het Rondje Jong Volwassen weer voor het eerst bij elkaar. Deze groep bestaat uit jong volwassenen vanaf 16 jaar. Ongeveer één keer per maand ontmoeten we elkaar en bespreken wij thema’s rond God en de wereld. Thema’s die we dit jaar met elkaar willen bespreken zijn: “God en het kwaad: hoe kan het dat er kwaad is in de wereld?”, “De ‘heilige oorlog’: Hoe zit het ermee?”,
“Zijn alle mensen ‘ongeneeslijk’ religieus?” Wil je een keer komen kijken? Welkom! Meer informatie bij Carola Dahmen of Sico de Jong.

SOLID WORKS

Ook dit seizoen hopen wij weer op vrijdagavonden met de jongerengroep Solid Works leuke en gezellige avonden te beleven. Solid Works is een jeugdgroep voor jongeren tussen (ongeveer) 12 en 16 jaar. We doen spelletjes, gaan kanoën, schaatsen en gaan met elkaar in gesprek over geloven, de wereld en wat ons anders nog zo bezig houdt. Een startdatum is nog niet bekend – hou je mail en facebook hiervoor in de gaten. Wil je meedoen? Van harte welkom! Meld je aan bij ds. Dahmen of een van de kerkenraadsleden.

START KRINGWERK GGG EN LEERHUISAVONDEN

FILMAVOND

In het komend kerkelijk seizoen zullen de GGG en ds. Dahmen weer een aantal avonden organiseren om met elkaar rond geloven in gesprek te gaan, ons te verdiepen in verschillende vraagstukken of meer cultureel gekleurde thema’s te ontdekken. In de pijplijn zitten: een bezoek aan een tentoonstelling over de reformatie, een leerhuisavond over de lutherse liturgie, een leerhuisavond over Luther en het antisemitisme en een avond over natuurspiritualiteit in de lutherse traditie. We trappen af met een filmavond op maandag 3 oktober. De avond begint om 20 uur en vindt plaats in de kerk. We bekijken met elkaar een film die de biografische worsteling van Maarten Luther in beeld brengt.

Koffieochtend
datum en tijdstip 27-10-2019 om 10.00 uur