Start en gemeente zondag Start en gemeente zondag
Op 21 september 2014 willen wij met elkaar de start van de kerkelijke activiteiten na de zomer vieren. Gesprekskringen beginnen, de zondagsschool, Rock Solid en het Rondje Jong Volwassen komen weer bij elkaar en de cantorij-leden gaan hun stemmen opnieuw laten klinken. Met het thema “Vrede” ontmoeten wij elkaar. Na de kerkdienst waarin de cantorij haar medewerking verleent, de zondagsschool actief is en ds. Dahmen voorgaat, zal er een vredesspeurtocht voor jong en oud plaatsvinden. Wie liever binnen blijft, kan met de cantorij vredesliederen zingen en deelnemen aan het vredesgesprek naar aanleiding van de kerkdienst. Om 12:30 uur komen wij weer allemaal bij elkaar voor een vroege High Tea met hartige en zoete lekkernijen. Wij sluiten de gemeentezondag rond 14.00 uur af.
Graag willen wij u vragen om taart, broodjes, salades, en overige lekkere verrassingen mee te brengen voor de maaltijd. Een intekenlijst zal in de kerk liggen, maar u kunt zich ook opgeven bij een van de kerkenraadsleden.

Kerkdienst o.l.v. Ds. V.d. Plicht
datum en tijdstip 26-05-2019 om 10.00 uur

Uitnodiging gemeente avond wijk 1 terugkoppeling resultaat beroepingswerk. Meer informatie