Start en gemeente zondag Start en gemeente zondag
Op 21 september 2014 willen wij met elkaar de start van de kerkelijke activiteiten na de zomer vieren. Gesprekskringen beginnen, de zondagsschool, Rock Solid en het Rondje Jong Volwassen komen weer bij elkaar en de cantorij-leden gaan hun stemmen opnieuw laten klinken. Met het thema “Vrede” ontmoeten wij elkaar. Na de kerkdienst waarin de cantorij haar medewerking verleent, de zondagsschool actief is en ds. Dahmen voorgaat, zal er een vredesspeurtocht voor jong en oud plaatsvinden. Wie liever binnen blijft, kan met de cantorij vredesliederen zingen en deelnemen aan het vredesgesprek naar aanleiding van de kerkdienst. Om 12:30 uur komen wij weer allemaal bij elkaar voor een vroege High Tea met hartige en zoete lekkernijen. Wij sluiten de gemeentezondag rond 14.00 uur af.
Graag willen wij u vragen om taart, broodjes, salades, en overige lekkere verrassingen mee te brengen voor de maaltijd. Een intekenlijst zal in de kerk liggen, maar u kunt zich ook opgeven bij een van de kerkenraadsleden.

Seizoenswandeling
datum en tijdstip 11-12-2021 om 10.00 uur

3de advent o.l.v. Ds. M. Gouwens (aanmelden)
datum en tijdstip 12-12-2021 om 10.00 uur

Kringwerk Seizoen 2021-2022

Iedere zondag om 10.00 uur.

De Gedachtenisdienst van 21 november 2021 is met  livestream opgenomen . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.