PKN
  » Wijkgemeente I » Nieuws 
Hervormde Gemeente te Berkenwoude
Start en gemeente zondag Start en gemeente zondag
Op 21 september 2014 willen wij met elkaar de start van de kerkelijke activiteiten na de zomer vieren. Gesprekskringen beginnen, de zondagsschool, Rock Solid en het Rondje Jong Volwassen komen weer bij elkaar en de cantorij-leden gaan hun stemmen opnieuw laten klinken. Met het thema “Vrede” ontmoeten wij elkaar. Na de kerkdienst waarin de cantorij haar medewerking verleent, de zondagsschool actief is en ds. Dahmen voorgaat, zal er een vredesspeurtocht voor jong en oud plaatsvinden. Wie liever binnen blijft, kan met de cantorij vredesliederen zingen en deelnemen aan het vredesgesprek naar aanleiding van de kerkdienst. Om 12:30 uur komen wij weer allemaal bij elkaar voor een vroege High Tea met hartige en zoete lekkernijen. Wij sluiten de gemeentezondag rond 14.00 uur af.
Graag willen wij u vragen om taart, broodjes, salades, en overige lekkere verrassingen mee te brengen voor de maaltijd. Een intekenlijst zal in de kerk liggen, maar u kunt zich ook opgeven bij een van de kerkenraadsleden. 
terug
 
 
 
 

Ontmoetingsdienst o.l.v. Ds. M. van Waardenberg
datum en tijdstip 01-08-2021 om 10.00 uur
meer details

Kerkdienst o.l.v. Ds. I. Uijtdewilligen
datum en tijdstip 08-08-2021 om 10.00 uur
meer details

 
Actueel wijk 1:

Nieuws
Liturgie


Aanmelden / afmelden mailinglist wijk 1 
 
Meeluisteren met:
Wijk I
Iedere zondag vanaf 10:00 uur.  

Versoepeling Erediensten
Vanaf 26 juni geldt: MONDKAPJES zijn niet meer verplicht, Er vindt weer GEMEENTELIJKE SAMENZANG plaats.
Voor verdere details zie onder knopje Nieuws bij Actueel Wijk 1 ( zie boven )

Livestream
Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk I  live uitgezonden via YouTube.. Klik HIER om naar eerder opgenomen livestreams te gaan.

Wijk II
Iedere zondag vanaf 10:00 en 18:30 uur.

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.

 
contact:
info@hervormdberkenwoude.nl

Adres kerk:
Dorpsstraat 20
2825 BN Berkenwoude

 
ANBI
ANBI-gegevens. meer informatie
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.