PKN
  » Wijkgemeente I » Nieuws 
Hervormde Gemeente te Berkenwoude
Start en gemeente zondag Start en gemeente zondag
Op 21 september 2014 willen wij met elkaar de start van de kerkelijke activiteiten na de zomer vieren. Gesprekskringen beginnen, de zondagsschool, Rock Solid en het Rondje Jong Volwassen komen weer bij elkaar en de cantorij-leden gaan hun stemmen opnieuw laten klinken. Met het thema “Vrede” ontmoeten wij elkaar. Na de kerkdienst waarin de cantorij haar medewerking verleent, de zondagsschool actief is en ds. Dahmen voorgaat, zal er een vredesspeurtocht voor jong en oud plaatsvinden. Wie liever binnen blijft, kan met de cantorij vredesliederen zingen en deelnemen aan het vredesgesprek naar aanleiding van de kerkdienst. Om 12:30 uur komen wij weer allemaal bij elkaar voor een vroege High Tea met hartige en zoete lekkernijen. Wij sluiten de gemeentezondag rond 14.00 uur af.
Graag willen wij u vragen om taart, broodjes, salades, en overige lekkere verrassingen mee te brengen voor de maaltijd. Een intekenlijst zal in de kerk liggen, maar u kunt zich ook opgeven bij een van de kerkenraadsleden. 
terug
 
 
 
 

Kerkdienst o.l.v. Ds. A. Terschuur
datum en tijdstip 10-07-2022 om 10.00 uur
meer details

Kerkdienst o.l.v.
datum en tijdstip 17-07-2022 om 10.00 uur
meer details

 
Actueel wijk 1:

Losmaking Predikant

Huisvesting voor Oekrainers

Nieuws

Liturgie 
Aanmelden / afmelden mailinglist wijk 1 
 
Wijk 1
Iedere zondag vanaf 10:00 uur
   

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

Livestream
De kerkdienst van Paasmorgen 17 april 2022  is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

Wijk II
Iedere zondag vanaf 10:00 en 18:30 uur.

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.

 
contact:
info@hervormdberkenwoude.nl

Adres kerk:
Dorpsstraat 20
2825 BN Berkenwoude

 
ANBI
ANBI-gegevens. meer informatie
 
Gedragscode Hervormde Gemeente Berkenwoude

Gedragscode 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.