» Algemeen » Diaconie
PLUS-supermarkt boodschappenpakket

Bij de PLUS supermarkten kunt u sparen voor een gratis boodschappenpakket  ter waarde van 50 euro.  Deze actie loopt tot 27 januari 2018. De Emte heeft een vergelijkbare spaaractie tot 6 januari 2018. Misschien spaart u voor uzelf of iemand die u wilt verrassen.  Als u zegels over heeft of de spaarkaart  is niet vol gekomen, dan zijn de zegels zeer welkom bij de diaconie. Met deze zegels plakten we vorig jaar 11 spaarkaarten vol.
Op deze manier kunnen we gemeenteleden die een steuntje kunnen gebruiken de boodschappen aanbieden. En er gingen vorig jaar ook dozen via diaconaal werker dhr.  Kappinga  van Hervormde wijkgemeente “De Samaritaan”in Rotterdam–Rubroek  naar mensen die de levensmiddelen goed kunnen gebruiken en er heel blij en dankbaar voor waren!
Uw zegels kunt u inleveren in onze kerk (doos onder de toren) of bij de leden van de diaconie.
Wij hopen weer op uw hulp, dank u wel!

Namens de diaconie van:
Hervormde Gemeente Berkenwoude, Hervormde Gemeente Ammerstol, Hervormde Gemeente Bergambacht, Ontmoetingskerk Bergambacht en Oud Gereformeerde Gemeente te Bergambacht.

Koffieochtend
datum en tijdstip 22-11-2019 om 10.00 uur