PKN
  » Algemeen » Diaconie 
Hervormde Gemeente te Berkenwoude
PLUS-supermarkt boodschappenpakket

PLUS-supermarkt boodschappenpakket
Bij de PLUS supermarkten kunt u sparen voor een gratis boodschappenpakket  ter waarde van 50 euro.  Deze actie loopt tot 27 januari 2018. De Emte heeft een vergelijkbare spaaractie tot 6 januari 2018. Misschien spaart u voor uzelf of iemand die u wilt verrassen.  Als u zegels over heeft of de spaarkaart  is niet vol gekomen, dan zijn de zegels zeer welkom bij de diaconie. Met deze zegels plakten we vorig jaar 11 spaarkaarten vol.
Op deze manier kunnen we gemeenteleden die een steuntje kunnen gebruiken de boodschappen aanbieden. En er gingen vorig jaar ook dozen via diaconaal werker dhr.  Kappinga  van Hervormde wijkgemeente “De Samaritaan”in Rotterdam–Rubroek  naar mensen die de levensmiddelen goed kunnen gebruiken en er heel blij en dankbaar voor waren!
Uw zegels kunt u inleveren in onze kerk (doos onder de toren) of bij de leden van de diaconie.
Wij hopen weer op uw hulp, dank u wel!
 
Namens de diaconie van:
Hervormde Gemeente Berkenwoude, Hervormde Gemeente Ammerstol, Hervormde Gemeente Bergambacht, Ontmoetingskerk Bergambacht en Oud Gereformeerde Gemeente te Bergambacht.
terug
 
 
 
 

Actueel wijk 1:


Nieuws

Liturgie 


Aanmelden / afmelden mailinglist wijk 1 
 
Wijk 1
De dienst  van 22 januari 2023 wordt via livestream uitgezonden. Voor het inschakelen hiervan zie onder het kopje livestream.
   

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

Livestream
De bevestigingsdienst van ambtsdragers op 22 januari 2023 wordt via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

Wijk II
Iedere zondag vanaf 10:00 en 18:30 uur.

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.

 
contact:
info@hervormdberkenwoude.nl

Adres kerk:
Dorpsstraat 20
2825 BN Berkenwoude

 
ANBI
ANBI-gegevens. meer informatie
 
Gedragscode Hervormde Gemeente Berkenwoude

Gedragscode 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.