Songs of Praises from Berkenwoude Songs of Praises from Berkenwoude
Op 17 oktober heeft er in de kerk een bijzondere activiteit plaatsgevonden:  samen met de gezamenlijke cantorijen van de PKN in Ammerstol, de VEG uit Dordrecht en onze eigen cantorij, zijn er liederen uit de Engelse traditie, zogenaamde hymnes, die vertaald zijn naar het Nederlands, meerstemmig uitgevoerd. Deze liederen komen uit het nieuwe Liedboek en uit de bundel “Het liefste lied van overzee”.

Op 18 oktober is in Utrecht het tweede deel van “Het liefste lied van overzee” worden georganiseerd, meer informatie hierover kunt u vinden op http://www.liedfestival.nl.

Kerkdienst o.l.v. Ds. J.Roding
datum en tijdstip 26-09-2021 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. M. van Waardenberg
datum en tijdstip 03-10-2021 om 10.00 uur

Kringwerk Seizoen 2021-2022

Versoepeling Erediensten
Vanaf 26 juni geldt: MONDKAPJES zijn niet meer verplicht, Er vindt weer GEMEENTELIJKE SAMENZANG plaats.
Voor verdere details zie onder knopje Nieuws bij Actueel Wijk 1 ( zie boven )

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk I  live uitgezonden via YouTube.. Klik HIER om naar eerder opgenomen livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.