Songs of Praises from Berkenwoude Songs of Praises from Berkenwoude
Op 17 oktober heeft er in de kerk een bijzondere activiteit plaatsgevonden:  samen met de gezamenlijke cantorijen van de PKN in Ammerstol, de VEG uit Dordrecht en onze eigen cantorij, zijn er liederen uit de Engelse traditie, zogenaamde hymnes, die vertaald zijn naar het Nederlands, meerstemmig uitgevoerd. Deze liederen komen uit het nieuwe Liedboek en uit de bundel “Het liefste lied van overzee”.

Op 18 oktober is in Utrecht het tweede deel van “Het liefste lied van overzee” worden georganiseerd, meer informatie hierover kunt u vinden op http://www.liedfestival.nl.

Kerkdienst o.l.v. Ds. H.Hartogsveld (beperkte toegankelijkheid +onlinedienst)
datum en tijdstip 18-04-2021 om 10.00 uur reserveren verplicht

Kerkdienst o.l.v. Ds. A. Roding (beperkte toegankelijkheid + onlinedienst)
datum en tijdstip 25-04-2021 om 10.00 uur reserveren verplicht

De diensten op Goede Vrijdag (2 april 2021), Stille Zaterdag (3 april 2021) en Paasmorgen (4 april 2021) zijn live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar deze livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.