» Wijkgemeente I » Jongeren
Jeugdgroep Berkenwoude Jeugdgroep Berkenwoude
Maandelijks komt een groepje bijeen in de jeugdruimte van De Zwaan op vrijdagavond om allerlei alledaagse onderwerpen te bespreken en een relatie te leggen naar het geloof. Aan het einde van de avond is er tijd om nog even lekker te hangen met chips en fris. De begeleiding bestaat uit Carola Dahmen, Christa Koster, Martin Schrader, Marco de Roo en Ronald Glas, die afwisselend in tweetallen bij de avonden aanwezig zijn.

Dit jaar is deze opzet iets gewijzigd. De bijeenkomsten worden afgewisseld met activiteiten buiten De Zwaan zoals bijv. een avond schaatsen of bowlen.

Voor het komend seizoen zijn (onder voorbehoud) de volgende activiteiten gepland:
28 oktober Halloween
25 november Bowlen
20 januari Filmavond
17 februari Schaatsen
24 maart Koken en eten
12 mei afsluiting met een avontuurlijke zoektocht

Lijkt het je kinderen leuk om een keer te komen kijken of wil je hier iets meer over weten, neem dan contact op met Carola (email: predikant-wijk1@hervormdberkenwoude.nl ) of één van de andere begeleiders.

Avonden staan open voor iedereen. Ook vrienden en vriendinnen zijn van harte welkom!

Groet namens de begeleiding,

Carola, Christa, Martin, Marco en Ronald
Mail: predikant-wijk1@hervormdberkenwoude.nl
Website: www.hervormdberkenwoude.nl/jeugdgroep

Seizoenswandeling
datum en tijdstip 11-12-2021 om 10.00 uur

3de advent o.l.v. Ds. M. Gouwens (aanmelden)
datum en tijdstip 12-12-2021 om 10.00 uur

Kringwerk Seizoen 2021-2022

Iedere zondag om 10.00 uur.

De Gedachtenisdienst van 21 november 2021 is met  livestream opgenomen . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.