» Wijkgemeente I » Jongeren
Jeugdgroep Berkenwoude Jeugdgroep Berkenwoude
Maandelijks komt een groepje bijeen in de jeugdruimte van De Zwaan op vrijdagavond om allerlei alledaagse onderwerpen te bespreken en een relatie te leggen naar het geloof. Aan het einde van de avond is er tijd om nog even lekker te hangen met chips en fris. De begeleiding bestaat uit Carola Dahmen, Christa Koster, Martin Schrader, Marco de Roo en Ronald Glas, die afwisselend in tweetallen bij de avonden aanwezig zijn.

Dit jaar is deze opzet iets gewijzigd. De bijeenkomsten worden afgewisseld met activiteiten buiten De Zwaan zoals bijv. een avond schaatsen of bowlen.

Voor het komend seizoen zijn (onder voorbehoud) de volgende activiteiten gepland:
28 oktober Halloween
25 november Bowlen
20 januari Filmavond
17 februari Schaatsen
24 maart Koken en eten
12 mei afsluiting met een avontuurlijke zoektocht

Lijkt het je kinderen leuk om een keer te komen kijken of wil je hier iets meer over weten, neem dan contact op met Carola (email: predikant-wijk1@hervormdberkenwoude.nl ) of één van de andere begeleiders.

Avonden staan open voor iedereen. Ook vrienden en vriendinnen zijn van harte welkom!

Groet namens de begeleiding,

Carola, Christa, Martin, Marco en Ronald
Mail: predikant-wijk1@hervormdberkenwoude.nl
Website: www.hervormdberkenwoude.nl/jeugdgroep

Kerkdienst o.l.v. Ds. H.Hartogsveld (beperkte toegankelijkheid +onlinedienst)
datum en tijdstip 18-04-2021 om 10.00 uur reserveren verplicht

Kerkdienst o.l.v. Ds. A. Roding (beperkte toegankelijkheid + onlinedienst)
datum en tijdstip 25-04-2021 om 10.00 uur reserveren verplicht

De diensten op Goede Vrijdag (2 april 2021), Stille Zaterdag (3 april 2021) en Paasmorgen (4 april 2021) zijn live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar deze livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.