Schoonmaak Kerk Schoonmaak Kerk

SCHOONMAAK DORPSKERK

Het is weer tijd om grote schoonmaak te houden in de kerk. De laatste keer was op 24 en 25 mei 2019. We willen ook het kerkpad onkruidvrij maken, evenals het pad van de consistorie naar de brug van de pastorie. Kortom, er is veel werk te doen. De schoonmaak vindt plaats op vrijdag 9 en zaterdag 10 oktober a.s., van 9.00 tot maximaal 17.00 uur. Op zaterdag werken we zolang het nodig is. We stellen het zeer op prijs als u als vrijwilliger van wijk 1 en 2 uw steentje bij wilt dragen om te helpen. U kunt ons mailen en bellen om aan te geven op welke dag en op welk tijdstip u aanwezig kan zijn. Dit is voor ons heel belangrijk om te weten omdat we zo kunnen sturen dat er niet teveel mensen gelijktijdig in de kerk aan het werk zijn. We denken aan 6-7 personen in de ochtend en middag.

Wijk 1—Gerrit Oudijk tel. 0182-362212 gerrit.oudijk@outlook.com

Wijk 2—Marc van Bemmel tel. 0182- 603018 mvanbemmel@orvion.nl

Het is belangrijk dat u uw eigen schoonmaakattributen mee brengt, ook voor het buitenwerk. Voor schoonmaakmiddelen wordt gezorgd

Kerkdienst o.l.v. Dhr. S. de Jong (aanmelden)
datum en tijdstip 25-10-2020 om 10.00 uur

Oogstdienst o.l.v. Ds. M.Berends - van Waardenburg (aanmelden)
datum en tijdstip 01-11-2020 om 10.00 uur

Vanwege het coronavirus zendt wijk II de kerkdiensten tijdelijk ook live uit via YouTube. Klik HIER om naar de livestream te gaan.