» Algemeen » Kerkrentmeesters
Schoonmaak kerk

Maleachi met bezem
Schoonmaak kerk

Op vrijdag 1 maart a.s. staat de Grote Schoonmaak van onze Dorpskerk weer gepland en zal dan ook voortaan plaatsvinden op de eerste vrijdag in maart.

De afgelopen keer is het ook weer gelukt om dit in 1 dag te doen en daarom gaan we de uitdaging ook dit jaar weer aan.

Wij roepen vrijwilligers op van wijk 1 en 2
om dit gezamenlijk weer mogelijk te maken. Opgeven kan bij Janny Verbree (362373) of Pieter de Ronde (362349).

Laten wij ook hier samen weer iets moois van maken!.

Kerkdienst o.l.v. Ds. A. Terschuur
datum en tijdstip 10-07-2022 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v.
datum en tijdstip 17-07-2022 om 10.00 uur

Losmaking Predikant

Huisvesting voor Oekrainers

Wijk 1
Iedere zondag vanaf 10:00 uur

De kerkdienst van Paasmorgen 17 april 2022  is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.

Gedragscode Hervormde Gemeente Berkenwoude

Gedragscode