» Algemeen » Kerkrentmeesters
Schoonmaak kerk

Maleachi met bezem
Schoonmaak kerk

Op vrijdag 1 maart a.s. staat de Grote Schoonmaak van onze Dorpskerk weer gepland en zal dan ook voortaan plaatsvinden op de eerste vrijdag in maart.

De afgelopen keer is het ook weer gelukt om dit in 1 dag te doen en daarom gaan we de uitdaging ook dit jaar weer aan.

Wij roepen vrijwilligers op van wijk 1 en 2
om dit gezamenlijk weer mogelijk te maken. Opgeven kan bij Janny Verbree (362373) of Pieter de Ronde (362349).

Laten wij ook hier samen weer iets moois van maken!.

Kerkdienst o.l.v. Ds. J.Roding
datum en tijdstip 26-09-2021 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. M. van Waardenberg
datum en tijdstip 03-10-2021 om 10.00 uur

Kringwerk Seizoen 2021-2022

Versoepeling Erediensten
Vanaf 26 juni geldt: MONDKAPJES zijn niet meer verplicht, Er vindt weer GEMEENTELIJKE SAMENZANG plaats.
Voor verdere details zie onder knopje Nieuws bij Actueel Wijk 1 ( zie boven )

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk I  live uitgezonden via YouTube.. Klik HIER om naar eerder opgenomen livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.