» Algemeen » Kerkrentmeesters
Schoonmaak kerk

Maleachi met bezem
Schoonmaak kerk

Op vrijdag 1 maart a.s. staat de Grote Schoonmaak van onze Dorpskerk weer gepland en zal dan ook voortaan plaatsvinden op de eerste vrijdag in maart.

De afgelopen keer is het ook weer gelukt om dit in 1 dag te doen en daarom gaan we de uitdaging ook dit jaar weer aan.

Wij roepen vrijwilligers op van wijk 1 en 2
om dit gezamenlijk weer mogelijk te maken. Opgeven kan bij Janny Verbree (362373) of Pieter de Ronde (362349).

Laten wij ook hier samen weer iets moois van maken!.

1e advent /Heilig avondmaal o.l.v. Ds. M. Berends-van Waardenberg ( aanmelden )
datum en tijdstip 29-11-2020 om 10.00 uur

2de advent o.l.v. Ds. R. van der Plicht ( aanmelden )
datum en tijdstip 06-12-2020 om 10.00 uur

De Gedachtenisdienst op 22 november 2020  wordt live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar de livestream te gaan.

Vanwege het coronavirus zendt wijk II de kerkdiensten tijdelijk ook live uit via YouTube. Klik HIER om naar de livestream te gaan.