Schilderij ds. Zevenboom

Dhr en mevr. Den Hertog overhandigen het schilderij
Schilderij ds. Zevenboom

Na afloop van de dienst van 7 mei hebben mevr. en dhr. Den Hertog een schilderij overhandigd aan onze gemeente. Dit schilderij is bij het afscheid van Ds. Zevenboom in 1945 aan hem geschonken en hij heeft in zijn nalatenschap bepaald dat het schilderij weer terug naar Berkenwoude moet gaan. De familie Den Hertog heeft lange tijd in Berkenwoude gewoond en na verhuizing naar Friesland weer contact gekregen met ds. Zevenboom. Regelmatig komen ze naar Berkenwoude om een kerkdienst bij te wonen en zij wilden graag meewerken aan het verzoek van onze oud dominee. Bij de overhandiging heeft mevr. Den Hertog een mooi lied over Berkenwoude ten gehore gebracht. We danken de familie Zevenboom voor dit schilderij en de familie Den Hertog voor het overhandigen hiervan. Het schilderij heeft inmiddels een mooi plaatsje in de consistorie gekregen.

Kerkdienst o.l.v. Ds. J.Roding
datum en tijdstip 26-09-2021 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. M. van Waardenberg
datum en tijdstip 03-10-2021 om 10.00 uur

Kringwerk Seizoen 2021-2022

Versoepeling Erediensten
Vanaf 26 juni geldt: MONDKAPJES zijn niet meer verplicht, Er vindt weer GEMEENTELIJKE SAMENZANG plaats.
Voor verdere details zie onder knopje Nieuws bij Actueel Wijk 1 ( zie boven )

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk I  live uitgezonden via YouTube.. Klik HIER om naar eerder opgenomen livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.