PKN
  » Wijkgemeente I » Nieuws 
Hervormde Gemeente te Berkenwoude
Schilderij ds. Zevenboom

Dhr en mevr. Den Hertog overhandigen het schilderij
Schilderij ds. Zevenboom

Na afloop van de dienst van 7 mei hebben mevr. en dhr. Den Hertog een schilderij overhandigd aan onze gemeente. Dit schilderij is bij het afscheid van Ds. Zevenboom in 1945 aan hem geschonken en hij heeft in zijn nalatenschap bepaald dat het schilderij weer terug naar Berkenwoude moet gaan. De familie Den Hertog heeft lange tijd in Berkenwoude gewoond en na verhuizing naar Friesland weer contact gekregen met ds. Zevenboom. Regelmatig komen ze naar Berkenwoude om een kerkdienst bij te wonen en zij wilden graag meewerken aan het verzoek van onze oud dominee. Bij de overhandiging heeft mevr. Den Hertog een mooi lied over Berkenwoude ten gehore gebracht. We danken de familie Zevenboom voor dit schilderij en de familie Den Hertog voor het overhandigen hiervan. Het schilderij heeft inmiddels een mooi plaatsje in de consistorie gekregen.

terug
 
 
 
 

Kerkdienst o.l.v. Ds. A. Terschuur
datum en tijdstip 10-07-2022 om 10.00 uur
meer details

Kerkdienst o.l.v.
datum en tijdstip 17-07-2022 om 10.00 uur
meer details

 
Actueel wijk 1:

Losmaking Predikant

Huisvesting voor Oekrainers

Nieuws

Liturgie 
Aanmelden / afmelden mailinglist wijk 1 
 
Wijk 1
Iedere zondag vanaf 10:00 uur
   

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

Livestream
De kerkdienst van Paasmorgen 17 april 2022  is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

Wijk II
Iedere zondag vanaf 10:00 en 18:30 uur.

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.

 
contact:
info@hervormdberkenwoude.nl

Adres kerk:
Dorpsstraat 20
2825 BN Berkenwoude

 
ANBI
ANBI-gegevens. meer informatie
 
Gedragscode Hervormde Gemeente Berkenwoude

Gedragscode 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.