Schilderij ds. Zevenboom

Dhr en mevr. Den Hertog overhandigen het schilderij
Schilderij ds. Zevenboom

Na afloop van de dienst van 7 mei hebben mevr. en dhr. Den Hertog een schilderij overhandigd aan onze gemeente. Dit schilderij is bij het afscheid van Ds. Zevenboom in 1945 aan hem geschonken en hij heeft in zijn nalatenschap bepaald dat het schilderij weer terug naar Berkenwoude moet gaan. De familie Den Hertog heeft lange tijd in Berkenwoude gewoond en na verhuizing naar Friesland weer contact gekregen met ds. Zevenboom. Regelmatig komen ze naar Berkenwoude om een kerkdienst bij te wonen en zij wilden graag meewerken aan het verzoek van onze oud dominee. Bij de overhandiging heeft mevr. Den Hertog een mooi lied over Berkenwoude ten gehore gebracht. We danken de familie Zevenboom voor dit schilderij en de familie Den Hertog voor het overhandigen hiervan. Het schilderij heeft inmiddels een mooi plaatsje in de consistorie gekregen.

Kerkdienst o.l.v. Ds. J. Koning (aanmelden)
datum en tijdstip 30-01-2022 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. M. van Waardenberg ( aanmelden )
datum en tijdstip 06-02-2022 om 10.00 uur

Vanaf heden zijn de erediensten beperkt toegankelijk tot een maximum van 50 kerkgangers. Vooraf reserveren bij de scriba is verplicht !

Kringwerk Seizoen 2021-2022

Wijk 1

Iedere zondag vanaf 10:00 uur

De kerkdienst van zondag 09-01-2022  is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.