» Agendapagina

Tijdstip:
 19.00u

Vrijdag 5 feb. om 19:00 uur willen we vanaf het dorp vertrekken
We gaan dan naar de schaatsbaan in Rotterdam, let op je kunt hier alleen met pin betalen.
Het is de bedoeling dat ieder voor zichzelf betaald (je kunt er ook schaatsen huren)

Iedereen is welkom... misschien wel handig om even aan te geven als je mee gaat en of je kunt / wil rijden

svp doorgeven aan Rein Slob of Marco de Roo
reinoudslob@xs4all.nl
famderoo@hetnet.nl

Huisvesting voor Oekrainers

Wijk 1
Iedere zondag vanaf 10:00 uur

De kerkdienst van Paasmorgen 17 april 2022  is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.