» Agendapagina

Verzamelen De Zwaan
Tijdstip:
 19.30u  - 22.30u

Op vrijdagavond 9 februari om 19.30u willen wij als gemeente weer met elkaar de schaatsbaan op! Iedereen, jong en oud, is van harte welkom om mee te gaan schaatsen. We zijn van plan om naar de ijsbaan van Rotterdam te gaan. De entreeprijs is 5 euro per persoon en er kan alleen gepind worden. Het is fijn wanneer u kunt rijden en mensen in de auto kunt meenemen, maar ook zonder vervoer kunt u mee.

S.v.p aanmelden bij Ronald Glas (0182-362235, ronald.glas@online.nl ).

Kerkdienst o.l.v. Ds. Ds. M. Berends - van Waardenberg
datum en tijdstip 12-07-2020 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. Roding
datum en tijdstip 19-07-2020 om 10.00 uur

Woord van bemoediging

Liturgie en preek

Vanwege het coronavirus zendt wijk II de kerkdiensten tijdelijk ook live uit via YouTube. Klik HIER om naar de livestream te gaan.