» Agendapagina

Verzamelen De Zwaan
Tijdstip:
 19.30u  - 22.30u

Op vrijdagavond 9 februari om 19.30u willen wij als gemeente weer met elkaar de schaatsbaan op! Iedereen, jong en oud, is van harte welkom om mee te gaan schaatsen. We zijn van plan om naar de ijsbaan van Rotterdam te gaan. De entreeprijs is 5 euro per persoon en er kan alleen gepind worden. Het is fijn wanneer u kunt rijden en mensen in de auto kunt meenemen, maar ook zonder vervoer kunt u mee.

S.v.p aanmelden bij Ronald Glas (0182-362235, ronald.glas@online.nl ).

Kerkdienst o.l.v. Ds. J. de Koning (beperkte toegankelijkheid + onlinedienst)
datum en tijdstip 16-05-2021 om 10.00 uur

De diensten op Goede Vrijdag (2 april 2021), Stille Zaterdag (3 april 2021) en Paasmorgen (4 april 2021) zijn live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar deze livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.