» Agendapagina

Verzamelen De Zwaan
Tijdstip:
 19.30u  - 22.30u

Op vrijdagavond 9 februari om 19.30u willen wij als gemeente weer met elkaar de schaatsbaan op! Iedereen, jong en oud, is van harte welkom om mee te gaan schaatsen. We zijn van plan om naar de ijsbaan van Rotterdam te gaan. De entreeprijs is 5 euro per persoon en er kan alleen gepind worden. Het is fijn wanneer u kunt rijden en mensen in de auto kunt meenemen, maar ook zonder vervoer kunt u mee.

S.v.p aanmelden bij Ronald Glas (0182-362235, ronald.glas@online.nl ).

Kerkdienst o.l.v. Ds. J. Koning (aanmelden)
datum en tijdstip 30-01-2022 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. M. van Waardenberg ( aanmelden )
datum en tijdstip 06-02-2022 om 10.00 uur

Vanaf heden zijn de erediensten beperkt toegankelijk tot een maximum van 50 kerkgangers. Vooraf reserveren bij de scriba is verplicht !

Kringwerk Seizoen 2021-2022

Wijk 1

Iedere zondag vanaf 10:00 uur

De kerkdienst van zondag 09-01-2022  is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.