» SaGe
SaGe

SaGe vormt een groep om de samenwerking van protestantse gemeenten in de Krimpenerwaard te bevorderen. Meer informatie kan gevonden worden via: https://sage-krimpenerwaard.nl

Derde lijdenszondag o.l.v. Ds. M. Berend- van Waardenberg ( beperkte toegankelijkheid +onlinedienst)
datum en tijdstip 07-03-2021 om 10.00 uur reserveren verplicht

Vierde lijdenszondag o.l.v. Ds. N. van Dorp (beperkte toegankelijkheid + onlinedienst)
datum en tijdstip 14-03-2021 om 10.00 uur reserveren verplicht

De Gedachtenisdienst ( 22 november 2020), de Kerstnachtdienst en Kerstochtenddienst ( 24 en 25 december 2020 ) zijn live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar deze livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.