PKN
  » Wijkgemeente I » Jongeren 
Hervormde Gemeente te Berkenwoude
Rock Solid 2014-2015 Rock Solid 2014-2015
In oktober beginnen wij weer met onze Rock Solid bijeenkomsten op vrijdagavond. Jullie hebben nog een avondje “Weerwolven” te goed en dit jaar hopen wij weer met elkaar te gaan schaatsen. En ook verder staan er interessante thema's op het programma. Herken je dat, jaloers zijn op iemand? Of dat je soms graag wraak zou nemen, omdat iemand anders je onrechtvaardig behandeld heeft? We vragen ons af wat vriendschap betekent. We denken ook na over stilte en gebed en praten met elkaar over wat moeilijk en wat mooi is aan het geloof. We kletsen, doen spelletjes en ontmoeten elkaar op de Rock Solid avonden. Nieuwkomers zijn altijd welkom! De avonden beginnen om 19:30 uur in de Zwaan en zijn voor alle jongeren tussen 12-16 jaar bedoeld. De eerste avond zal plaats vinden op 3 oktober. Meer info? Neem contact op met ds. Dahmen (predikant-wijk1@hervormdberkenwoude.nl) of 0182-725416 of word lid van onze facebook-groep. 
terug
 
 
 
 

Ontmoetingsdienst o.l.v. Ds.F. Renes
datum en tijdstip 02-10-2022 om 10.00 uur
meer details

Kerkdienst o.l.v. Ds. F. Bos
datum en tijdstip 09-10-2022 om 10.00 uur
meer details

 
Actueel wijk 1:


Nieuws

Liturgie 


Huisvesting voor Oekrainers
Aanmelden / afmelden mailinglist wijk 1 
 
Wijk 1
Iedere zondag vanaf 10:00 uur
   

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

Livestream
De kerkdienst van Paasmorgen 17 april 2022  is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

Wijk II
Iedere zondag vanaf 10:00 en 18:30 uur.

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.

 
contact:
info@hervormdberkenwoude.nl

Adres kerk:
Dorpsstraat 20
2825 BN Berkenwoude

 
ANBI
ANBI-gegevens. meer informatie
 
Gedragscode Hervormde Gemeente Berkenwoude

Gedragscode 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.