» Wijkgemeente I » Jongeren
RONDJE JONG VOLWASSENEN RONDJE JONG VOLWASSENEN

We spreken met elkaar over geloof en kerk, over de wereld en onszelf. Wij allen worden volwassen, ons geloof ook. We bevragen elkaar en het geloof, er is ruimte voor twijfel, maar ook voor geraakt zijn en spiritualiteit. Dit jaar haken we aan bij het jaarthema van de kerk: Een goed verhaal! De Bijbelse verhalen en waar zij raken aan ons eigen leven zullen een grote rol spelen in de bijeenkomsten.

De bijeenkomsten worden geleid door ds. Mariëlle Berends – van Waardenberg. De eerste bijeenkomst is op zondag 13 oktober in de consistorie. De tweede bijeenkomst is op zondag 15 december in de pastorie. We beginnen om 19:30 uur. Van harte welkom!

Koffieochtend
datum en tijdstip 27-10-2019 om 10.00 uur