PKN
  » Wijkgemeente I » Jongeren 
Hervormde Gemeente te Berkenwoude
RONDJE JONG VOLWASSENEN RONDJE JONG VOLWASSENEN

We spreken met elkaar over geloof en kerk, over de wereld en onszelf. Wij allen worden volwassen, ons geloof ook. We bevragen elkaar en het geloof, er is ruimte voor twijfel, maar ook voor geraakt zijn en spiritualiteit. Dit jaar haken we aan bij het jaarthema van de kerk: Een goed verhaal! De Bijbelse verhalen en waar zij raken aan ons eigen leven zullen een grote rol spelen in de bijeenkomsten.

De bijeenkomsten worden geleid door ds. Mariëlle Berends – van Waardenberg. De eerste bijeenkomst is op zondag 13 oktober in de consistorie. De tweede bijeenkomst is op zondag 15 december in de pastorie. We beginnen om 19:30 uur. Van harte welkom!

terug
 
 
 
 

Oogstdienst o.l.v. Ds. M.Berends - van Waardenburg (aanmelden)
datum en tijdstip 01-11-2020 om 10.00 uur
meer details

Kerkdienst o.l.v. Ds. C. Dahmen
datum en tijdstip 08-11-2020 om 10.00 uur
meer details

 
Actueel wijk 1:

Nieuws

Liturgie
Aanmelden / afmelden mailinglist wijk 1 
 
Meeluisteren met:
Wijk I
Iedere zondag vanaf 10:00 uur.  

Wijk II
Iedere zondag vanaf 10:00 en 18:30 uur.

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

Vanwege het coronavirus zendt wijk II de kerkdiensten tijdelijk ook live uit via YouTube. Klik HIER om naar de livestream te gaan.

 
contact:
info@hervormdberkenwoude.nl

Adres kerk:
Dorpsstraat 20
2825 BN Berkenwoude

 
ANBI
ANBI-gegevens. meer informatie
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.