» Wijkgemeente I » Jongeren
RONDJE JONG VOLWASSENEN RONDJE JONG VOLWASSENEN

We spreken met elkaar over geloof en kerk, over de wereld en onszelf. Wij allen worden volwassen, ons geloof ook. We bevragen elkaar en het geloof, er is ruimte voor twijfel, maar ook voor geraakt zijn en spiritualiteit. Dit jaar haken we aan bij het jaarthema van de kerk: Een goed verhaal! De Bijbelse verhalen en waar zij raken aan ons eigen leven zullen een grote rol spelen in de bijeenkomsten.

De bijeenkomsten worden geleid door ds. Mariëlle Berends – van Waardenberg. De eerste bijeenkomst is op zondag 13 oktober in de consistorie. De tweede bijeenkomst is op zondag 15 december in de pastorie. We beginnen om 19:30 uur. Van harte welkom!

Kerkdienst o.l.v. Ds. H.Hartogsveld (beperkte toegankelijkheid +onlinedienst)
datum en tijdstip 18-04-2021 om 10.00 uur reserveren verplicht

Kerkdienst o.l.v. Ds. A. Roding (beperkte toegankelijkheid + onlinedienst)
datum en tijdstip 25-04-2021 om 10.00 uur reserveren verplicht

De diensten op Goede Vrijdag (2 april 2021), Stille Zaterdag (3 april 2021) en Paasmorgen (4 april 2021) zijn live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar deze livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.