PKN
  » Wijkgemeente I » Jongeren 
Hervormde Gemeente te Berkenwoude
Rondje jong volwassenen Rondje jong volwassenen
Het Rondje Jong Volwassen komt maandelijks op een zondagavond bij elkaar. Bij koffie en thee praten wij over een thema dat ons het nieuws aanreikt en kijken wij wat dit met geloof te maken heeft. We praten en discussiëren in alle openheid: iedereen mag zijn eigen standpunt innemen en bepalen. Misschien lezen we met elkaar een bijbelverhaal of een gedicht, luisteren wij naar muziek of leggen wij op een andere manier een link met geloven en onze levens.
 
Het Rondje Jong Volwassen is voor volwassenen en jongeren vanaf 16 jaar. Ds. Carola Dahmen en Sico de Jong leiden de avonden, maar inbreng, ideeën en activiteiten van de groep zijn natuurlijk van harte welkom! Ben je geïnteresseerd: neem contact op met ds. Dahmen (predikant-wijk1@hervormdberkenwoude.nl) of Sico de Jong (sicodejong@gmail.com) of kom gewoon op 5 oktober langs om 19:30 uur in de Dorpsstraat 18. 
terug
 
 
 
 

Ontmoetingsdienst o.l.v. Ds.F. Renes
datum en tijdstip 02-10-2022 om 10.00 uur
meer details

Kerkdienst o.l.v. Ds. F. Bos
datum en tijdstip 09-10-2022 om 10.00 uur
meer details

 
Actueel wijk 1:


Nieuws

Liturgie 


Huisvesting voor Oekrainers
Aanmelden / afmelden mailinglist wijk 1 
 
Wijk 1
Iedere zondag vanaf 10:00 uur
   

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

Livestream
De kerkdienst van Paasmorgen 17 april 2022  is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

Wijk II
Iedere zondag vanaf 10:00 en 18:30 uur.

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.

 
contact:
info@hervormdberkenwoude.nl

Adres kerk:
Dorpsstraat 20
2825 BN Berkenwoude

 
ANBI
ANBI-gegevens. meer informatie
 
Gedragscode Hervormde Gemeente Berkenwoude

Gedragscode 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.