» Wijkgemeente I » Jongeren
Rondje jong volwassenen Rondje jong volwassenen

Het Rondje Jong Volwassen komt maandelijks op een zondagavond bij elkaar. Bij koffie en thee praten wij over een thema dat ons het nieuws aanreikt en kijken wij wat dit met geloof te maken heeft. We praten en discussiëren in alle openheid: iedereen mag zijn eigen standpunt innemen en bepalen. Misschien lezen we met elkaar een bijbelverhaal of een gedicht, luisteren wij naar muziek of leggen wij op een andere manier een link met geloven en onze levens.

Het Rondje Jong Volwassen is voor volwassenen en jongeren vanaf 16 jaar. Ds. Carola Dahmen en Sico de Jong leiden de avonden, maar inbreng, ideeën en activiteiten van de groep zijn natuurlijk van harte welkom! Ben je geïnteresseerd: neem contact op met ds. Dahmen ( of Sico de Jong ( of kom gewoon op 5 oktober langs om 19:30 uur in de Dorpsstraat 18.

Moderamen algemene kerkenraad
datum en tijdstip 19-03-2019 om 20.00 uur